Corsendonk Camping Petite Suisse
Tienercamping Ardennen

Tienercamping Ardennen

  • Camping in de Ardennen
  • Geschikt voor een vakantie met tieners
  • Vele buitensport mogelijkheden

Tienercamping in de Ardennen

Wilt u binnenkort op vakantie met uw tiener(s)? Dan is een camping voor oudere jeugd in de Ardennen de ideale vakantiebestemming. Bij Panorama camping Petite Suisse zit u hiervoor op de juiste plek. Neem uw tieners mee naar onze tienercamping in de Ardennen en ze beleven de tijd van hun leven dankzij het animatieteam dat speciaal voor tieners de leukste activiteiten organiseert. Maar ook het zwembad en de buitenactiviteiten zorgen ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Helemaal voldaan keren ze terug naar jullie kampeerplaats of accommodatie.

Bekijk het aanbod
 

Overnachten op onze camping met tieners in de Ardennen

Op onze natuurcamping kunt u kamperen op de standaard-, comfort- of comfort plus kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken, afhankelijk van het type, over een eigen of gedeeld watertappunt, 10 ampère stroomvoorziening, kabel TV aansluiting en/of eigen waterafvoer. Komt u met uw camper? Dan kunt u terecht op onze verharde camperplaatsen. Wilt u op onze camping voor tieners in de Ardennen liever een accommodatie huren voor extra luxe en comfort? Maak dan uw keuze uit een stacaravan, chalet, ingerichte tent of een groot vakantiehuis voor maximaal 10 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u een onbezorgde vakantie met uw tieners beleeft. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Activiteiten op onze tienercamping in de Ardennen 

Onze tienercamping in de Ardennen ligt midden in de natuur en is daardoor uitermate geschikt voor outdoor- en sportieve activiteiten. Van mountainbiken, boogschieten en klimmen tot aan kanovaren, raften en quad rijden. Het is allemaal mogelijk op onze camping voor oudere jeugd in de Ardennen. Maar op de camping zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Zo kunnen uw tieners een frisse duik nemen in het buitenzwembad of zich uitleven op de diverse sportvelden. Na een actieve dag kunt u aanschuiven in onze bar of restaurant voor een lekker drankje of een heerlijke maaltijd. Bent u klaar voor een vakantie op onze tienercamping in de Ardennen?

Boek uw vakantie met tieners