ArdenParks Petite Suisse
Omgeving Belgische Ardennen

Omgeving Belgische Ardennen

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!
  • Prachtig uitzicht
  • Avontuurlijke omgeving
  • Vele buitensporten mogelijk

De omgeving van de Belgische Ardennen

De omgeving van de Belgische Ardennen biedt voor ieder type vakantieganger talloze mogelijkheden en activiteiten. Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van onze camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en bossen. De Belgische Ardennen is een heerlijk gebied om te wandelen, mountainbiken of andere avontuurlijke buitensporten te beoefenen. Ook last minute naar de Ardennen is mogelijk!

Activiteiten in de omgeving ⤵

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen

De omgeving van de Belgische Ardennen biedt talloze mogelijkheden en activiteiten, voor iedere type vakantieganger en zowel voor jong als oud. Houdt u van avontuur? Dan bent u in de omgeving Belgische Ardennen zeker aan het juiste adres! Hier kunt u allerlei verschillende buitensporten beoefenen, van mountainbiken door de bossen van de Belgische Ardennen en kanoën over de vele riviertjes tot aan survivallen en boogschieten.

Maar ook de natuur- en rustzoekers komen volledig tot rust in de omgeving van de Belgische Ardennen. In de Ardennen kunt u urenlange wandelingen maken, waar u zich waant over steile heuvels en open weides en grasvelden. Het landschap is zeer divers. Vanaf camping Petite Suisse verkent u gemakkelijk de omgeving en zijn de leukste buitensporten op de camping te boeken. Bekijk onze accommodaties en kampeerplaatsen en ga op avontuur in de  Belgische Ardennen!

Swipe voor meer foto's ⏩

De omgeving van de Belgische Ardennen; volop natuur en cultuur

In de omgeving van de Belgische Ardennen vindt u, naast de prachtige en diverse natuur, ook historische dorpen en stadjes. De streek Ourthe en Aisne bestaat uit de gemeenten Durbuy, Erezée, Hotton, Manhay en Rendeux. Ze is gelegen in het noorden van de provincie Luxemburg en heeft een gunstige geografische ligging die haar het hele jaar door, gemakkelijk bereikbaar maakt. Ze bestaat uit meer dan honderd dorpen en één klein stadje (Durbuy); allen zeer charmant maar eveneens zeer verschillend.

De Ourthe en de Aisne maken er een toeristische streek van: uitstapjes en verblijven, actieve en sportieve vakanties, patrimonium, cultuur en gastronomie. In de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen vindt u idyllische dorpen zoals Ny en Wéris, opmerkelijke grotten (Hotton), kleine kapelletjes, geheimzinnige kastelen, streekproducten, vreemde legendes en een zeer levende folklore. Voor bijkomende informatie kan u terecht bij de verscheidene toeristische kantoren of neem contact met ons op!