ArdenParks Petite Suisse
Camping met zwembad Ardennen

Camping met zwembad in de Ardennen

Summer Deals
Profiteer van 25% korting op geselecteerde accommodaties!
 • Gezellige camping
 • Verwarmd openluchtzwembad
 • Met glijbaan en comfortabele ligstoelen

Beleef waterpret op onze camping met zwembad

Bent u op zoek naar een camping met zwembad in de Ardennen? Petite Suisse bevindt zich in het hart van dit geliefde gebied, in de plaats Dochamps. Het openluchtzwembad van onze sfeervolle camping bestaat uit drie delen, waaronder het diepe bad, kinderbad met glijbaan en een peuterbad (momenteel gesloten). Rondom staan ligstoelen zodat u kunt relaxen in het zonnetje. Tevens is het buitenzwembad verwarmd. Dit zorgt voor een aangename temperatuur maar biedt nog steeds de welkome verkoeling. Bij Petite Suisse kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen of een comfortabel huisje huren. Vanaf uw kampeerplaats of vanuit uw vakantiehuis kunt u prachtig uitkijken op het dal. Met wie bezoekt u onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad?

Sfeerimpressie van onze camping 📸

Kamperen of een huisje huren?

Bij Camping Petite Suisse heeft u de keuze uit een ruime kampeerplaats of een comfortabel vakantiehuis voor maximaal 6 personen. Wilt u kamperen op onze camping? Dan kunt u kiezen uit diverse typen kampeerplaatsen. U beschikt, afhankelijk van het type plek, over een eigen of gedeeld watertappunt, 10 ampère stroom, kabel TV aansluiting en/of eigen waterafvoer. Camping Petite Suisse is een terrassencamping, zo heeft u vanaf vele kampeerplekken een schitterend uitzicht. Wilt u graag het kampeergevoel behouden, maar beschikt u niet over uw eigen tent of caravan? Dan bieden de glampingtenten de uitkomst. Het comfortniveau nog een beetje verhogen? De stacaravans en chalets beschikken over diverse gemakken zoals een eigen badkamer, keuken en terras met tuinmeubilair. En het leuke is dat u ook last minute kunt genieten op onze camping met zwembad in de Belgische Ardennen.

To do's op de camping

Onze camping in de Belgische Ardennen met zwembad is gelegen op een unieke locatie, namelijk op een hoogte van 500 meter. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Het zwembad ligt nabij het hoofdgebouw met horecagelegenheden, de speeltuin en de sportvelden. Tevens bieden we diverse buitensportactiviteiten aan, zoals mountainbiken, abseilen, tokkelen een touwparcours en meer. Uw kinderen beleven een heerlijke tijd bij het animatieteam (in de schoolvakanties). Gegarandeerd dat u en uw kinderen veel plezier en ontspanning beleven tijdens uw vakantie of weekend weg in de Ardennen. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping in de Ardennen met zwembad?

Het openluchtzwembad bij Petite Suisse:

  Bestaat uit drie delen

  Het verwarmde zwembad bij Petite Suisse bestaat uit drie delen, namelijk een diep bad, een kinderbad met glijbaan en een peuterbad (momenteel gesloten).

  Voor jong en oud

  Dankzij het feit dat het zwembad is verdeeld in drie delen kan iedereen veilig genieten van waterpret. Het grote bad is 1.40 meter diep.

  Heerlijk ontspannen

  U beleeft niet alleen veel waterpret bij het zwembad, maar u kunt er ook heerlijk relaxen dankzij de ligweide en ligstoelen naast het zwembad.

Wat mensen ons vroegen ⤵

🌈 Welke camping in de Ardennen heeft een zwembad met glijbaan?

Het zwembad van Petite Suisse is opgedeeld in drie delen. Het kinderbad beschikt over een vrolijk gekleurde glijbaan. Ook is er een apart peuterbad. Zo beleeft iedereen veel plezier op onze camping in België.

🤽‍♀ Is het zwembad op de camping verwarmd?

Camping Petite Suisse beschikt over een verwarmd zwembad. Het water wordt met enkele graden verwarmd en biedt zo een aangename temperatuur in de maanden buiten het hoogseizoen en biedt tegelijkertijd verkoeling in de hete maanden!

📏 Wat is de diepte van het openluchtzwembad?

Het openluchtbad van onze camping is verdeeld in drie aparte delen. Hierdoor zijn er verschillende dieptes. Het diepe bad is 1.40 meter diep en het peuterbad is ondiep zodat de kleintjes veilig kunnen spelen op onze kindvriendelijke camping.

🤸‍♂ Is er bij Camping Petite Suisse ook een speeltuin?

Jazeker, bij Petite Suisse liggen het zwembad en de speeltuin dicht bij elkaar rondom het hoofdgebouw. Kids beleven vele uren water- en speelplezier op onze camping in de Belgische Ardennen.