1. 4-sterren camping in de Ardennen
  2. Rust, natuur en avontuur
  3. Buitenzwembad

Geniet van de Ardennen in La Roche

In het hart van de Ardennen ligt de prachtige terrassencamping Petite Suisse in Dochamps, nabij La Roche en Ardenne. Deze camping ligt op een mooie locatie en hier kunt u terecht voor rust, natuur en avontuur. Komt u met eigen kampeermiddelen kamperen of huurt u één van de geweldige accommodaties? Hoe u ook komt kamperen, het uitzicht is altijd erg mooi. De camping heeft alle voorzieningen die u nodig heeft tijdens de vakantie. Daarnaast is er ook voor kinderen genoeg te doen met het animatieteam. Bekijk snel wat er beschikbaar is voor u! 

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een ruim en variërend aanbod accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Bekijk de accommodaties

Wat is er te doen op en in de omgeving van de camping en La Roche en Ardenne?

Animatie op de camping in alle vakanties en de weekenden van mei-september. Een buitenzwembad op de camping. Een feodaal kasteel en een wildpark, niet ver van de camping, in La Roche en Ardenne. Heerlijk eten op de camping of in La Roche en Ardenne. U vindt op de camping informatie over alle attracties en bezienswaardigheden in de omgeving van de camping en La Roche en Ardenne. Heeft u zin in een weekend  of lange vakantie op een camping nabij La Roche en Ardenne? Boek dan direct uw vakantie bij Petite Suisse. Voor meer informatie over verhuur- en kampeermogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Boek deze camping bij La Roche