ArdenParks Petite Suisse
Outdoor Ardennen

Outdoor Ardennen

 • In het hart van de Ardennen
 • Vele buitensport activiteiten
 • Met buitenzwembad

Outdoor Ardennen op Petite Suisse

Outdoor en de Ardennen, dat is een ideale combinatie met Petite Suisse. U bent dichtbij huis, maar het voelt toch ver weg. De Belgische Ardennen zijn een afwisselend gebied met steile rotsen, brede rivieren en uitgestrekte bossen. Op onze camping kan u avontuurlijk kamperen met een prachtig uitzicht over de Ardennen. Wilt u na een drukke dag buiten toch liever wat meer comfort? Wij bieden ook safaritenten en comfortabele vakantiehuizen aan. Wij werken samen met outdoororganisaties uit de omgeving. Boek uw outdoor Ardennen vakantie bij Petite Suisse en ervaar het zelf!

 

Avontuurlijk outdoor kamperen in de Ardennen

Op panorama camping Petite Suisse is er genoeg keuze en altijd iets passend voor iedereen. Heeft u eigen kampeermiddelen zoals een tent, caravan of camper en wilt u graag kamperen? Verblijf dan op onze mooie kampeerplaatsen. Voor de campers zijn er zelfs verharde plekken. Heeft u na een dag outdoor in de Ardennen meer behoefte aan een luxere omgeving? Verblijf dan in één van de luxe chalets bij La Roche, Finse chalets of een stacaravan. Allen zijn volledig en comfortabel ingericht. We bieden ook glamping tenten aan. Deze zijn perfect als u graag het echte kampeergevoel wilt, maar toch wat meer comfort verkiest. En verblijft u met een groep? Dan is er ook een groepsaccommodatie voor uw outdoor verblijf in de Ardennen!

Sfeerimpressie van een outdoor vakantie in de Belgische Ardennen ⤵

Wat gaat ú doen tijdens een outdoor vakantie in de Ardennen?

Heeft u zin in een weekendje outdoor Ardennen gekregen? Boek dan uw vakantie op Petite Suisse, met vele gave buitensport activiteiten. Naast het aanbod aan outdoor activiteiten in de Ardennen kunt u zich ook op de camping uitstekend vermaken. Met een buitenzwembad, smakelijk restaurant, gezellige bar en voor de kinderen een gezellig animatieteam (in de vakantieperiodes) en een leuke speeltuin. Vanaf de camping worden het hele jaar door diverse buitensport activiteiten georganiseerd door RHM Buitensport. Hieronder vind u een overzicht van onze tips:

  Klim Adventure

  Klimmen in de Ardennen, dat doe je tijdens ' Klim Adventure'. Klim omhoog, tokkel over land en water en geniet van het prachtige uitzicht van de Ardennen. 

  Quad rijden

  Rijden op gave vierwieler motors kan tijdens het quad rijden. U wordt geleid over asfaltwegen, bospaadjes en uiteindelijk door de natuur van de Ardennen. 

  GPS dropping

  Tijdens GPS dropping wordt u naar een onbekende plek gebracht waar u gedropt wordt. Daarna moet u de weg terug vinden door middel van moderne GPS technologie.

 

Hier vindt u onze outdoor camping in de Ardennen📍

 

Veelgestelde vragen:

🌲 Wat is een leuke outdoor camping in de Ardennen?

Camping Petit Suisse is een leuke natuurcamping in de Ardennen met veel outdoor activiteiten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn mountainbiken, quad rijden, klimmen en GPS dropping. Petit Suisse is de perfecte camping voor avontuurlijke vakantiegangers. 

🎾 Welke faciliteiten zijn er op het vakantiepark?

Naast de outdoor activiteiten, zoals het klimmen, het squad rijden en het GPS droppen, zijn er ook andere buitenactiviteiten. Op ons park vind je een tennisbaan waar u met familie en vrienden een potje kan tennissen. Naast het buiten sporten kan u binnen afkoelen in het binnenzwembad. Al honger na een actieve dag? Bezoek de cafetaria op het vakantiepark voor een hapje en een drankje.