1. Gelegen in het hart van de Ardennen
  2. Uitgebreid buitensport programma
  3. Avontuur, rust en natuur

Survival walhalla dichtbij huis!

De Ardennen staan bekend om haar vele survival mogelijkheden. U vraagt zich af of er wel voldoende activiteiten zijn. Of de rotsen wel hoog genoeg zijn om te klimmen en of de rivier wel wild genoeg is voor een rafting avontuur.  Het antwoord is ja, ja en nog eens ja! De omgeving rondom Petite Suisse leent zich uitstekend voor survival activiteiten. Sterker nog, op de camping is de speciale blokhut van RHM Buitensport, recht tegenover de receptie te vinden. Daar kunt uw survival buitenactiviteiten in de Ardennen boeken!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 

Welke survival activiteiten zijn er in de Ardennen?

Bent u een avontuurlijk type dat graag veel verschillende activiteiten onderneemt? Petite Suisse is een mooie uitvalsbasis voor diverse survival activiteiten in de Ardennen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens geklommen? Er zijn diverse mooie rotspartijen waar u prima onder begeleiding kunt klimmen. Abseilen of high rope activiteiten of kanoen en raften. Het kan allemaal in de Ardennen op een kleine afstand van Petite Suisse. De activiteiten zijn op verschillende niveaus mogelijk en worden professioneel begeleid. Bij RHM Buitensport informeert u gemakkelijk naar de verschillende mogelijkheden. Zij organiseren ook dagprogramma’s survivallen en zelfs survivalvakanties in de Ardennen.

 

Omgeving camping Petite Suisse

 
 

Verblijven in een tent of chalet?

U zet uw tentje op een van de ruime kampeerplekken of u verblijft in de caravans of chalets die op de bovenste terrassen staan. Wilt u zelf niet sjouwen met tentstokken en andere benodigdheden dan kunt u ook kiezen uit een van de ingerichte familietenten op de camping.

Een dagje survivallen in de Ardennen maakt dorstig en hongerig. Wat is er dan fijner om na terugkomst op de camping lekker een hapje te eten in het restaurant met veranda dat uitzicht biedt over de omgeving. U kunt er kiezen uit diverse lekkere gerechten uit het menu. Een pizza, sateetje of een heerlijke vegetarische salade. Er is altijd wel iets van uw gading bij!

"Altijd super naar mijn zin gehad! Vriendelijk personeel, genoeg vermaak. En ook zeker voor de avonturiers leuke, sportieve en spannende outdoor activiteiten!" Tamara

 
Boek uw survival vakantie