Camping
Spa Francorchamps

Combineer camping en Spa Francorchamps

Genieten van brullende motoren en gierende banden tijdens uw vakantie? Kom dan naar Petite Suisse, de camping nabij Spa Franchorchamps. Deze 4 sterren camping biedt alles wat u nodig heeft na een dagje op het circuit. Kom heerlijk tot rust in een prachtige omgeving te midden van de Ardennen. Wat gasten zegen over deze camping nabij Spa Francorchamps: Na de drukke maar geweldige dag op het circuit, is het uitermate goed vertoeven op deze camping. Spa Francorchamps, morgen komen we er weer aan, geheel uitgerust en klaar voor nog een dagje scheuren!

Aankomst
Vertrek

Waarom kiest u voor deze camping nabij Spa Francorchamps?

Natuurlijk wilt u graag genieten van een prachtige camping, maar waarom zou u nog meer kiezen voor Petite Suisse?

  • Zwembad, speeltuin en tennisbaan;
  • schoon en goed sanitair;
  • in de zomer en vakantieperiodes een animatieteam voor dagelijkse activiteiten;
  • een goed restaurant en een gezellige bar;
  • georganiseerde buitensporten vanaf de camping;
  • centraal in de Ardennen om een dagje circuit te combineren met één van de vele andere activiteiten in de Ardennen.

Een bezoek aan het Spa Francorchamps circuit past in een weekendje Ardennen. Overnachten kan op Camping Petite Suisse, een camping nabij Spa Francorchamps, waar u de keuze heeft uit een ingerichte tent, een stacaravan of een luxe chalet. Met een groep tot 12 personen boekt u het luxe vakantiehuis om er een onvergetelijk weekend van te maken.

Boeken en contact

Zin gekregen in een Formule 1 weekend op onze camping nabij Spa Francorchamps met vrienden of familie? Boek dan nu uw verblijf op Camping Petite Suisse. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze Nederlandstalige receptionisten staan elke dag voor u klaar.