ArdenParks Petite Suisse
  Camping Spa Francorchamps

Camping Spa Francorchamps

  • 4-sterren camping in de Ardennen
  • 44 km van Spa Francorchamps
  • Zwembad, bar en restaurant

Camping vlak bij Spa Francorchamps

Genieten van brullende motoren en gierende banden tijdens uw vakantie? Kom dan naar Petite Suisse, een camping nabij Spa Francorchamps. Deze 4-sterren camping biedt alles wat u nodig heeft na een dagje op het circuit. Kom heerlijk tot rust in een prachtige omgeving te midden van de Ardennen. De camping ligt op 40 autominuten van Spa Francorchamps. U kunt op onze camping bij de Grand Prix in Spa Francorchamps kamperen met uw eigen tent, caravan of camper of een comfortabel huisje huren. Met wie komt u naar onze camping in de buurt van Spa Francorchamps?

🏎 Grand Prix van België

Ontdek het aanbod op onze camping vlak bij de F1 op Spa Francorchamps ↓

Formule 1 camping

Een camping bij Spa is niet alleen leuk vanwege het circuit Spa Francorchamps. Nee, deze omgeving staat ook bekend om de prachtige natuur en vele andere uitjes. Bewonder de indrukwekkende Gileppe Stuwdam of ontspan in de wereldberoemde Thermen van Spa. Camping Petite Suisse biedt de mogelijkheid om te kamperen midden in de natuur. Afhankelijk van het type, beschikt uw kampeerplaats over een 10 ampère stroomvoorziening, eigen of gedeeld watertappunt, waterafvoer en een kabel TV aansluiting. Maar op onze camping nabij Spa kunt u ook een vakantiehuis huren voor 2 tot 12 personen. Deze vakantiehuizen beschikken over diverse gemakken om uw verblijf aangenaam te maken. Met wie bezoekt u onze camping en vakantiepark in de Ardennen nabij Spa?

Na de drukke maar geweldige dag op het circuit, is het uitermate goed vertoeven op deze camping. Spa Francorchamps, morgen komen we er weer aan, geheel uitgerust en klaar voor nog een dagje scheuren!

 

Uw verblijf op onze camping in de buurt van Spa Francorchamps

Panorama camping Petite Suisse wordt door de ANWB gewaardeerd met 4-sterren. Zo bent u tijdens uw verblijf op onze camping in de buurt van de Grand Prix in Spa zeker van een kwaliteitsniveau. Een aantal redenen om tijdens uw F1 weekend op Spa Francorchamps of uw vakantie op onze camping bij Spa voor Petite Suisse te kiezen: 

  • Ontspanning en vermaak in ons zwembad, de speeltuin en op de tennisbaan;
  • Schoon en goed sanitair;
  • In de zomer en vakantieperiodes is een animatieteam aanwezig voor dagelijkse activiteiten;
  • Een goed restaurant en een gezellige bar;
  • Georganiseerde buitensporten vanaf de camping;
  • Centraal gelegen in de Ardennen om een dagje circuit (40 min.) te combineren met één van de vele andere activiteiten in de Ardennen.

Een bezoek aan het Spa Francorchamps circuit past in een weekendje Ardennen. Een bezoek aan dit historische circuit is ook mogelijk buiten het F1 weekend. Maak er een langere vakantie van en kom meer te weten over de historie en leer hoe de beroemde bochten aan hun naam gekomen zijn. Waarom zou u nog wachten? Boek uw vakantie bij Camping Petite Suisse, een uitstekende camping bij de Grand Prix in België en het circuit Spa Francorchamps.

 
 

Veelgestelde vragen over een campingin de buurt van de Grand Prix in Spa

🏕️ Welke campings zijn er in de omgeving van Spa Francorchamps?

De zoektocht naar een geschikte verblijfplaats tussen alle campings bij Spa Francorchamps kan lastig zijn, het zijn er veel. Zeker tijdens het Formule 1 weekend. Camping Petite Suisse is een camping in de Ardennen op 40 minuten rijden van het circuit waar u een prettig onderkomen vindt. 

➡️ Welke goedkope camping ligt bij Spa Francorchamps?

Camping Petite Suisse is een goedkope camping bij Spa Francorchamps. Wij begrijpen dat u dit zoekt, uw Formule 1 weekend is al duur genoeg. Bij camping Petite Suisse kunt u voordelig komen kamperen of een accommodatie huren op de camping bij Spa Francorchamps. Al vanaf €93,- 

🏎️ Waar vind ik een camping tijdens de F1 in België?

Veel gezelligheid na afloop van de trainingen, kwalificatie en race vindt u op een camping tijdens de F1 in België. Deze campings liggen verspreid over de regio. Bij Petite Suisse in België vindt u fijne kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten en veel gezelligheid. Bezoek onze camping tijdens de F1 in België.

⛺ Welke camping ligt dicht bij het circuit Spa Francorchamps?

Tijdens het Formule 1 weekend wil u natuurlijk dicht bij de actie zijn en geen tijd verliezen aan het reizen van en naar het circuit. Onze camping ligt dicht bij Spa Francorchamps, op slechts 40 minuten/44 kilometer rijden. We weten allemaal dat het wat scheelt in tijd. Zo wordt het een heerlijk weekend in de Ardennen.