ArdenParks Petite Suisse
Vakanties

Vakanties

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!
  • Vakantie vieren in de Ardennen
  • 4-sterren panorama camping
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Vakantie vieren bij Petite Suisse

Kijkt u al uit naar uw volgende vakantie? Bij panorama camping Petite Suisse kunt u genieten van een heerlijke vakantie midden in de Ardennen. Onze camping bevindt zich op 500 meter hoogte waardoor u een prachtig uitzicht heeft over het dal.  Of u nu kiest voor een langere vakantie in het hoog- of laagseizoen of tijdens een weekendje weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op onze camping kunt u kamperen op de comfortplaatsen of een vakantiehuis huren. Wanneer komt u een weekendje, midweek of langere vakantie vieren in de Ardennen bij camping Petite Suisse?

Wanneer komt u vakantie vieren?

Vakantie vieren buiten de vakantieperiodes?

Vakantie in de Ardennen

U komt niets tekort tijdens uw verblijf bij Petite Suisse. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties vindt u gegarandeerd het verblijf van uw wensen. Voor de optimale vakantiebeleving beschikken wij over talloze faciliteiten voor jong en oud waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Van uren waterpret in het buitenzwembad en activiteiten op de sportvelden tot speelplezier in de speeltuinen en met het animatieteam. Op en top vermaak op onze familiecamping in België. Rondom onze camping valt ook genoeg te beleven. Van talloze outdooractiviteiten tot bezienswaardigheden en het ontdekken van de prachtige natuur. Wilt u last minute beslissen of u vakantie wilt vieren in de Ardennen? Dat begrijpen we! Daarom kunt u ook bij ons een last minute naar de Ardennen boeken. Of kom juist buiten de schoolvakantieperiodes in juni of september

Beoordeling | 9,0 

"Mooie camping, goede ligging. Fijn personeel. Wasruimte schoon. Mooie omgeving om te lopen en fietsen (MTB), we hebben ons goed vermaakt."