1. 4-sterren camping in de Ardennen
  2. Kamperen & accommodaties
  3. Buitenzwembad

Camping bij Durbuy

Durbuy, het kleinste stadje van Europa nodigt u uit om de Ardennen te ontdekken. En hoe kan dat beter dan op een camping nabij Durbuy. Panoramacamping Petite Suisse is de ideale uitvalsbasis. Centraal gelegen in de Ardennen bezoekt u vanaf de camping Durbuy en omgeving. “Fantastische omgeving en camping. Durbuy bezocht en La Roche en Ardenne, de grotten van Han en de chocolaterie. Zalig, alles!”

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een ruim en variërend aanbod accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Bekijk de accommodaties

Geniet op de camping nabij Durbuy

Petite Suisse ligt centraal in de Ardennen, zo geniet u tegelijk van de regio, de camping, Durbuy en vele andere toeristische plaatsen. Deze camping nabij Durbuy biedt alle comfort die u mag verwachten van een viersterren camping. Animatie voor jong en oud in de schoolvakanties, een verwarmd buitenzwembad en een toprestaurant. Genoeg van de camping? Durbuy, la Roche en Ardenne en vele attracties nodigen u uit de Ardennen te ontdekken. En dat allemaal binnen een half uur autorijden. U vindt op onze website alle informatie over de kampeer- en verhuurmogelijkheden. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend, u kunt dus ten alle tijde bij ons terecht!

Boek deze camping bij Durbuy