Camping Durbuy

Camping Durbuy

Durbuy, het kleinste stadje van Europa nodigt u uit om de Ardennen te ontdekken. En hoe kan dat beter dan op een camping nabij Durbuy. Panoramacamping Petite Suisse is de ideale uitvalsbasis. Centraal gelegen in de Ardennen bezoekt u vanaf de camping Durbuy en omgeving. “Fantastische omgeving en camping. Durbuy bezocht en La Roche en Ardenne, de grotten van Han en de chocolaterie. Zalig, alles!”

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats Comfort plus

Kampeerplaats Comfort plus

Maximaal 6 personen
meer info
Camperplaats

Camperplaats

Maximaal 6 personen
meer info
Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Maximaal 6 personen
meer info

Boek uw vakantie

Boek nu uw vakantie op onze camping nabij Durbuy en kom genieten van de camping en Durbuy. U vindt op onze website alle informatie over de kampeer- en verhuurmogelijkheden. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend, u kunt dus ten alle tijde bij ons terecht. De laatste jaren is er veel verbeterd op onze camping. Petite Suisse werd in 2013 zelfs uitgeroepen tot Beste Camping van Europa.

De voordelen van camping Petite Suisse:

Petite Suisse ligt centraal in de Ardennen, zo geniet u tegelijk van de regio, de camping, Durbuy en vele andere toeristische plaatsen. Deze camping nabij Durbuy biedt alle comfort die u mag verwachten van een viersterren camping. Animatie voor jong en oud in de schoolvakanties, een verwarmd buitenzwembad en een toprestaurant. Genoeg van de camping? Durbuy, la Roche en Ardenne en vele attracties nodigen u uit de Ardennen te ontdekken. En dat allemaal binnen een half uur autorijden.