Camping in de Ardennen
met verwarmd buiten zwembad

Overnachten camping Ardennen

Op één van de mooiste plekjes midden in het hart van de Belgische Ardennen ligt Camping Petite Suisse. De camping in de Ardennen gelegen op 500 meter hoogte geeft een adembenemend uitzicht over het dal, velden en de bossen. Deze camping in de Ardennen heeft 4 sterren en alles wat u van een goede camping mag verwachten. De camping Ardennen is zelfs uitgeroepen tot Beste Camping van Europa door Vacansoleil. Op Petite Suisse kunt u kiezen voor verschillende overnachtingsmogelijkheden, van kamperen in eigen tent, camper of caravan tot het huren van luxe chalets, vakantiehuizen, caravans en ingerichte tenten. Zo kunt u heerlijk met het hele gezin kamperen met eigen kampeerspullen of relaxed overnachtingsmogelijkheden huren. Voor ieders voorkeuren hebben wij de ideale mogelijkheden. "Kamperen in deze prachtige omgeving, geeft ons het ultieme vakantiegevoel" Fam. de Kempe.

 

Aankomst
Vertrek

Activiteiten op de camping in de Ardennen

Naast fijn kamperen en overnachten in de prachtige Ardennen kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo kunt u heerlijk zwemmen en glijden in ons openluchtzwembad, geschikt voor zowel de kleine kinderen als volwassenen. Wilt u graag een balletje slaan? Dan kan dit op de tennisbaan. Heeft u geen eigen racket meegenomen dan zijn rackets uiteraard bij ons te huur. Ons animatieteam staat in het hoogseizoen iedere dag voor u klaar met diverse prachtige activiteiten. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de volwassenen worden er activiteiten georganiseerd zoals darten en hiken.

De heuvelachtige Belgische Ardennen zijn uitermate geschikt voor buitensport activiteiten zoals mountainbikes, abseilen, klimmen en kanoën. Ook kunt u prachtige hikes maken door de adembenemende natuur.  Wilt u het liever iets rustiger aan doen? Breng dan een bezoek aan de vele wildparken, grotten en kastelen, of ga wandelen langs schilderachtige beekjes in de bossen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een camping Ardennen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via de telefoon, mail of onze LiveChat! U kunt ook direct uw accommodatie zeer gemakkelijk online boeken.