ArdenParks Petite Suisse
Algemene voorwaarden Petite Suisse

Algemene voorwaarden

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!

1. RESERVERING
Reserveren kan alleen door een volledig ingevuld reserveringsformulier op te sturen via e-mail, de website of telefonisch.
2. BETALINGEN
Na ontvangst van de boekingsbevestiging is 50% van het totale bedrag onmiddellijk verschuldigd. De betaling van het resterende bedrag moet 6 weken voor de aankomstdatum door de camping zijn ontvangen. Bij boekingen korter dan 6 weken moet het totaal verschuldigde bedrag tegelijk met de boeking worden voldaan. Als de betaling niet op de vervaldatum is ontvangen, behouden wij ons het recht voor administratiekosten in rekening te brengen of de boeking te annuleren.
3. PRIJZEN
De getoonde prijzen worden bevestigd en vergrendeld bij ontvangst van de boekingsbevestiging, tenzij de reiziger de verblijfsdata, het aantal personen of de gevraagde accommodatiecategorie wijzigt. De camping behoudt zich het recht voor om belastingen te wijzigen in geval van overheids- of BTW-wijzigingen.
4. AANBETALING
Het is mogelijk dat we een borgsom vragen voor de huur van een accommodatie. In dat geval wordt de klant na vertrek gevraagd een formulier met bankgegevens in te vullen. Als de accommodatie in goede staat wordt geretourneerd, met een volledige inventaris en zonder schade, zal de camping de borg binnen 5 dagen terugbetalen via de online betaalmethode of via een bankoverschrijving. In geen geval zal de restitutie in contanten plaatsvinden. De munteenheid is euro (€).
5. WIJZIGINGEN IN EEN BEVESTIGDE BOEKING
Wijzigingen die een gedeeltelijke annulering inhouden (bijv. verkorting van de geboekte periode) zijn onderworpen aan de annuleringsvoorwaarden in dit hoofdstuk. Voor alle wijzigingen worden wijzigingskosten in rekening gebracht.
6. AANKOMST EN VERTREK
Camping: De kampeerplaats kan vanaf 13:00 uur worden bezet en moet om 11:30 uur worden verlaten en schoon worden achtergelaten.
Huuraccommodatie: De door u gehuurde accommodatie is beschikbaar vanaf 15.30 uur. Gelieve aan te komen tijdens de openingsuren. Binnen een uur na aankomst dient u de receptie op de hoogte te stellen van eventuele onvolkomenheden en/of ontbrekende inventaris. Op de dag van vertrek moet de accommodatie voor 10.30 uur schoon en opgeruimd zijn achtergelaten.

7. ANNULERING

 • Reserveringen kunnen kosteloos worden geannuleerd binnen 2 dagen na de datum van bevestiging, met uitzondering van reserveringen die binnen 6 weken (42 dagen) voor aankomst zijn gemaakt.
 • Bij annulering tussen 3 dagen na de datum van bevestiging van de reservering en 6 weken (42 dagen) voor aankomst wordt 50% van de totale huursom in rekening gebracht.
 •  Bij annulering tussen 6 weken (42 dagen) en 1 week (7 dagen) voor aankomst wordt 90% van de totale huursom in rekening gebracht.
 •  Bij annulering tussen 6 dagen voor aankomst en de dag van aankomst (of noshow) wordt het volledige huurbedrag in rekening gebracht.
 •  Er wordt geen restitutie verleend voor vroegtijdig vertrek of late aankomst.
 •  Annuleringen moeten schriftelijk worden gedaan. Als de annulering telefonisch wordt gedaan, stuurt de camping je direct na het telefoongesprek een e-mail.

8. AANSPRAKELIJKHEID/GEDRAGSREGELS

 • De eigenaar van het bedrijf, de manager en het personeel kunnen niet persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de acties van het bedrijf.
 • De camping kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, schade of letsel veroorzaakt aan of door de gebruikers van de door de camping aangeboden accommodatie, hoe deze schade of dit letsel ook is ontstaan. Deelname aan activiteiten georganiseerd door de camping of door derden is op eigen risico.
 • Kampeerders of gebruikers van huuraccommodaties dienen zich te houden aan de gedragsregels die de beheerder graag nageleefd ziet door de gasten die op zijn terrein aanwezig zijn.
 • Elke kampeerder of gebruiker van een huuraccommodatie die overlast of hinder veroorzaakt kan, na een waarschuwing, uit de accommodatie of van de camping worden verwijderd, zonder restitutie van betalingen.
 • Uitspraken van personeelsleden van Arden Parks campings, in welke hoedanigheid dan ook, over de aansprakelijkheid van de camping  zijn niet bindend voor de Arden Parks groep.
 • Kleine huisdieren (maximaal 1) zijn alleen toegestaan in huuraccommodaties na voorafgaande schriftelijke toestemming van de camping. Het is verboden huisdieren zonder toezicht in de huuraccommodatie achter te laten. De eigenaar van het huisdier is verantwoordelijk voor eventuele schade of verontreiniging.

9. ANNULERINGSFONDS
Het is raadzaam om deel te nemen aan het annuleringsfonds. Door je aan te sluiten bij het annuleringsfonds kun je je beschermen tegen de kosten van annulering van de huur van de accommodatie/kampeerplaats als een van de reizigers :
A. plotseling ziek wordt of gewond raakt als gevolg van een ongeval ;
B. een sterfgeval in de naaste familie krijgt, d.w.z. het overlijden van een echtgeno(o)t(e), ouders, schoonouders, kinderen, broers of zussen.
Bovendien vergoedt dit fonds de annuleringskosten als het gezinshoofd onvrijwillig werkloos wordt. Het annuleringsfonds kan alleen worden afgesloten op het moment van boeken. Het annuleringsfonds biedt dekking vanaf de dag van boeking tot de vertrekdatum die is aangegeven in de boekingsaanvraag. In geval van vervroegd vertrek, om een van de hierboven genoemde redenen, vindt restitutie plaats naar rato van het aantal niet genoten vakantiedagen. In dit geval moet u de receptie van de camping informeren dat u de huuraccommodatie/camping heeft verlaten. Het verbruik wordt niet terugbetaald als het verblijf voortijdig wordt geannuleerd. Om recht te hebben op een uitkering uit het annuleringsfonds, moet u een annuleringsverklaring indienen.  De premie is 5,5% van het totale bedrag van de boeking + €5 administratiekosten.
10. SPECIALE VOORWAARDEN IN HET GEVAL VAN EEN PROMOTIE

 • Tenzij anders vermeld, wordt de korting berekend over de prijs van de overnachting (niet over verplichte toeslagen, toeristenbelasting, elektriciteitskosten of eindschoonmaakkosten).
 • De promotie is alleen van toepassing op nieuwe boekingen.
 • Het type accommodatie kan per actie verschillen.
 • Promoties kunnen niet worden gecombineerd.
 • Beschikbaarheid kan per park en aankomstdatum verschillen. Hoeveelheden kunnen beperkt zijn.
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Onder voorbehoud van fouten.

→De optie 'gegarandeerd weer' (alleen te boeken op het moment van de reservering en alleen voor bepaalde periodes): het verblijf kan kosteloos worden geannuleerd en de betaalde bedragen worden volledig terugbetaald (met aftrek van het bedrag van de optie) tot 5 dagen voor de geplande aankomstdatum als de weersvoorspelling meer dan 50% regen voorspelt tijdens het verblijf. Deze informatie wordt overgenomen van de website buienradar.be:
Klein Zwitserland https://www.buienradar.be/weer/dochamps/be/2799343/14daagse
Baalse Hei https://www.buienradar.be/weer/oud-turnhout/be/2789483/14daagse
Deze optie kan gecombineerd worden met een lopende promotie. Annuleringsaanvragen moeten schriftelijk worden ingediend.