ArdenParks Petite Suisse
Sportieve camping Ardennen

Volop sportplezier in de Ardennen

 • Vele buitensport mogelijkheden
 • Gelegen in het hart van de Ardennen
 • Beoordeeld met 4 sterren

Sporten en overnachten in de Ardennen

Ontdek de avontuurlijke charme van de Ardennen op onze camping, waar sport en plezier samensmelten. Temidden van de weelderige natuur biedt Petit Suisse een unieke ervaring voor de actieve levensgenieter. Laat u betoveren door de opwindende mix van buitenactiviteiten, gezelligheid en de rustgevende omgeving. Petite Suisse ligt op een hoogte van 500 meter, waardoor u vanaf de terrassen op de camping een prachtig uitzicht over de wijde omgeving heeft. Op de camping kunt u sport en outdoor ten volste beleven. We hebben een samenwerking met RHM Buitensport, waardoor u kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Beleef het zelf!

 

Actief genieten in de Ardennen

Het sportieve begint al op de camping zelf. Maak gebruik van de tennisbaan en daag uw gezin of de buren op de camping uit of speel een potje jeu de boules. In de omgeving is het heerlijk vertoeven op een sportieve fiets. Met RHM Buitensport kunt u een spannende en spectaculaire tocht door de Ardennen maken. Er gaat een instructeur mee die u de beste bospaadjes en afdalingen laat zien. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan en alleen de MTB's bij ons te huren. Maar er is meer! Klimmen, abseilen, quadrijden, hiken, kanoën, raften.. het is allemaal mogelijk.

 
  Tennis, jeu de boule, boogschieten

  U kunt zich op de camping helemaal uitleven. Daag uw gezelschap uit voor een potje tennis, jeu de boule of kom boogschieten. Wie gaat er winnen?

  Kanovaren

  De riviertjes in de Ardennen zijn uitermate geschikt voor een kanotocht, voor zowel ervaren als onervaren kanovaarders. Met wie gaat u het water trotseren?

  Klimmen, abseilen en tokkelen

  Ga abseilen vanaf 35 meter hoogte of tokkel vanaf de rots en raas over land en water waar u geniet van het prachtige uitzicht. Spanning en sensatie!

  Quadrijden

  Verken het landschap met een quad! Met deze vierwielige motorfiets crosst u door het landschap van de Ardennen via asfaltwegen en bospaadjes. 

 

Uw verblijf bij Petite Suisse

Voor uw sportieve vakantie in de Ardennen kunt u bij ons verblijven op een ruime kampeerplaats (100 m² groot) of in een volledig ingerichte accommodatie. U kunt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent en bent voorzien van 10 ampère stroom en een eigen of gedeeld watertappunt. Wilt u liever meer luxe? Kies dan voor een stacaravan, chalet of safaritent. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Zo kunt met uw hele gezelschap genieten op een sportieve camping, midden in de Ardennen!

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🐕 Mag mijn hond mee naar de camping?

Zeker, bij Petite Suisse is uw hond van harte welkom op zowel de kampeerplaatsen als in de accommodaties. Er geldt een maximum van twee honden per verblijf. Geef aan dat uw hond meekomt tijdens het boeken en wij vinden een gepast verblijf.

🏊🏻 Welke faciliteiten zijn er op de camping?

Van waterpret in het buitenzwembad met glijbaan en spelen in de speeltuin tot de gekste avonturen met het animatieteam (in de vakanties). U kunt ook een potje tennis spelen of culinair genieten bij onze gezellige horecagelegenheden.