Avontuurlijk en sportief!

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen vind u Panoramacaping Petite Suisse, dé sportieve camping in de Ardennen. Petite Suisse vindt u op een hoogte van zo'n 500 meter, waardoor u vanaf de terrassen op de camping een prachtig uitzicht over de wijde omgeving heeft.

Op onze camping kun je sport en outdoor ten volste beleven. We hebben een samenwerking met RHM Buitensport, waardoor je kunt kiezen uit een zeer breed scala aan activiteiten. Natuurlijk kun je er ook helemaal zelf op uittrekken in de prachtige omgeving van Petite Suisse. Op onze sportieve camping in de Ardennen kun je onder andere:

  • Tennissen (ook les);
  • Abseilen;
  • Boogschieten;
  • Mountainbiken;
  • Klimmen;
  • Kanovaren.
  • etc.

"Zowel jong als oud kan zich super vermaken op deze sportieve camping in de Ardennen. We komen volgend jaar zeker weer terug" - mevr. P. de Jong

Sportieve camping in de Ardennen: tennisclinics

Onze tennisleraar Pjotr van Dalfsen heeft de afgelopen jaren heel wat mensen enthousiast gemaakt voor de tennissport.Alle benodigdheden zijn op de camping aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook een eigen racket meenemen. Kinderen kunnen gratis meedoen aan de tennisclinics en voor volwassenen zijn er regelmatig toernooien.

Mountainbiken

In onze prachtige omgeving is het heerlijk vertoeven op een sportieve fiets. Met RHM Buitensport kun je een spannende en spectaculaire tocht door de omgeving van onze sportieve camping Ardennen maken. Er gaat een instructeur mee die u de beste bospaadjes en afdalingen laat zien. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan en alleen de MTB's bij ons te huren. De routes in de omgeving zijn duidelijk en er zijn uiteraard bij de receptie ook kaarten beschikbaar.

Abseilen, tokkelen, kanovaren, touwparcours, adventurewalk, etc.

Er is uiteraard nog veel meer te doen op onze sportieve camping in de Ardennen. RHM organiseert ontzettend veel buitensporten op en rondom de camping, maar u kunt zelf ook meer dan genoeg doen.

Contact en reserveren

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer informatie over de verschillende mogelijkheden op onze sportieve camping in de Ardennen zou willen. U neemt nu geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of livechat rechts onderin. We proberen u vragen dan zo snel mogelijk te beantwoorden.