Sportieve camping in de Ardennen
Kom naar Petite Suisse

Sportieve camping in de Ardennen

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen vindt u Panoramacamping Petite Suisse, dé sportieve camping in de Ardennen. Petite Suisse is op een hoogte van zo'n 500 meter, waardoor u vanaf de terrassen op de camping een prachtig uitzicht over de wijde omgeving heeft. Op de camping kunt u sport en outdoor ten volste beleven. We hebben een samenwerking met RHM Buitensport, waardoor u kunt kiezen uit een zeer breed scala aan activiteiten. Natuurlijk kunt u er ook zelf op uittrekken in de prachtige omgeving van Petite Suisse. Boek direct!

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats Comfort plus

Kampeerplaats Comfort plus

Maximaal 6 personen
meer info
Camperplaats

Camperplaats

Maximaal 6 personen
meer info
Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Maximaal 6 personen
meer info

Sportieve camping in de Ardennen

Het sportieve begint al op de camping zelf. Maak gebruik van de tennisbaan en daag uw gezin of de buren op de camping uit. Alle benodigdheden zijn op de camping aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook een eigen racket meenemen. Uiteraard zijn er nog veel meer sportieve dingen te doen op de camping in de Ardennen, want Petite Suisse ligt in het Belgische hart van de Ardennen op een hoogte van 500 meter. Perfect voor verschillende sportieve outdoor activiteiten.


In onze prachtige omgeving is het heerlijk vertoeven op een sportieve fiets. Met RHM Buitensport kunt u een spannende en spectaculaire tocht door de omgeving van de sportieve camping Ardennen maken. Er gaat een instructeur mee die u de beste bospaadjes en afdalingen laat zien. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan en alleen de MTB's bij ons te huren. De routes in de omgeving zijn duidelijk en er zijn uiteraard bij de receptie ook kaarten beschikbaar.

Panoramacamping
Outdoor sporten
Tennisbaan

Activiteiten op de sportieve camping in de Ardennen

Er is uiteraard nog veel meer te doen op onze sportieve camping in de Ardennen. RHM organiseert ontzettend veel buitensporten op en rondom de camping, maar u kunt zelf ook meer dan genoeg doen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer informatie over de verschillende mogelijkheden op onze sportieve camping in de Ardennen zou willen. U neemt nu geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of livechat rechts onderin. We proberen uw vragen dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Weet u al wat u wilt? Boek dan gemakkelijk en snel uw vakantie direct online!

kali-river-173169_1920
10

Altijd super naar mijn zin gehad ! Vriendelijk personeel, genoeg vermaak. En ook zeker voor de avonturiers leuke, sportieve en spannende outdoor activiteiten!

 

Tamara