Veelgestelde vragen

Hieronder treft u veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden aan. Mocht uw vraag niet beantwoord worden, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hoe gaat de aankomst buiten openingstijden van de receptie?

Wanneer u aankomt buiten de openingstijden van de receptie, kunt u zich melden bij de bar in het hoofdgebouw. Indien ook de bar gesloten is, kunt u tot maximaal 23.00 uur aanbellen bij de slagboom of bij de voordeur. Indien wij u dan telefonisch niet kunnen helpen, komt er iemand naar u toe. Na 23.00 uur kunt u de camping niet meer oprijden met de auto.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link die onderaan de nieuwsbrief staat. Soms werkt het automatisch afmelden niet, doordat u zich in het verleden met een ander e-mail adres heeft aangemeld. Het systeem herkent dan niet uw huidige e-mail adres, waardoor automatisch afmelden niet lukt.

Oplossing: vul het contacformulier in, waarin u aangeeft dat u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief. U heeft een ander e-mail adres gekregen? Geef dan uw oude en nieuwe e-mail adres door via het contactformulier

Hoe kan ik reserveren?

U kunt via deze website boeken of telefonisch een kampeerplaats of verhuurmogelijkheid reserveren. Bel naar +32 (0)84 44 40 30. Ook kunt u eventueel gebruik maken van het contactformulier

Is elektra bij een arrangement inbegrepen?

Bekijk zorgvuldig per arrangement of dit is inbegrepen of niet. Bij sommige arrangementen is elektra inclusief, bij anderen moet wordt het verbruik achteraf berekend a.d.h. van de meterstand, tegen het dan geldende elektriciteitstarief.

Is er animatie op de camping?

Tijdens alle schoolvakanties van mei tot september, en tijdens de herfstvakantie is er een volledig animatie programma.

Is er elektriciteit aanwezig?

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 10A (=2,2 kWatt) aansluiting. Hiervoor heeft u een 3-polige CEE-stekker (eurostekker) nodig en een maximale kabellengte van 25 mtr. Het verbruik betaalt u apart, € 4,00 per nacht, zowel bij de standaard kampeerplaatsen als de Comfort kampeerplaatsen.

Is er internet op de camping?

In en rond het hoofdgebouw kunt u gratis gebruik maken van WIFI.  Dit houdt in dat u op het terras, rond het zwembad, in het restaurant en rond de speelplaats gratis uw mail kunt checken, What’s app berichten kunt versturen en ontvangen en op de hoogte kunt blijven met uw sociale contacten via Facebook. Ook kunt u hier gratis checken wat de weersverwachtingen etc. zijn.

Kan ik met campingcheques betalen?

U kunt bij ons niet betalen met campingcheques, silver card en gold card.

Mag ik met de caravan door Luik? (pas op! dit mag niet)

Bent u met de caravan onderweg en moet u langs Luik? Zorg dat dat u om het centrum heen rijdt. Het is namelijk verboden om met een caravan door het centrum van Luik te rijden. Veel mensen weten dit niet, maar u riskeert een boete van 250 euro! Omdat Luik de verkeersdrukte over de kadenroute méér dan zat was, kwam er in 2001 een rondweg, de Luikse ‘Ring’. Om te voorkomen dat zware of grote voertuigen tóch nog voor de kortere route door de stad kiezen, is die weg verboden voor ‘voertuigen of voertuigcombinaties die zwaarder zijn dan 7,5 ton óf langer dan zes meter’. De combinatie auto plus caravan/vouwwagen mag ook niet meer door de stad. U rijdt automatisch de rondweg op als u Luxembourg blijft volgen.

Moet ik zelf bedlinnen meebrengen?

Wanneer u bij ons een accommodatie huurt, huurt u automatisch bedlinnen mee. Daar hoeft u dus zelf niets meer voor mee te nemen.

Zijn de Finse chalets van de camping?

De Finse chalets zijn geen eigendom van de camping, maar van particuliere eigenaren. De inrichting per chalet verschilt hierdoor. Wel voldoen alle chalets aan de eisen van verhuur die door de camping worden gesteld.

Zijn honden/ huisdieren toegestaan op de camping?

Wanneer u met eigen kampeermiddel komt zijn honden, mits aangelijnd, toegestaan. Wij laten maximaal 1 huisdier per kampeerplaats toe. Huurt u een accommodatie, dan dient u contact op te nemen met de receptie of het huisdier is toegestaan of niet.