Chalet huren Ardennen

Wilt u een chalet huren in het hart van de Belgische Ardennen?

Dan heeft u de perfecte camping gevonden. Panorama Camping Petite Suisse ligt in het hart van de Belgische Ardennen en heeft geweldige chalets te huur. U kunt kiezen uit de 5 en 6 persoons Finse chalets of een luxe houten chalet. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en uw vakantie kan direct bij aankomst beginnen. Kom lekker even bij en geniet van de rust en de natuur of trek erop uit en beleef de mooiste avonturen. De omgeving is perfect geschikt voor buitensporten. Boek nu uw chalet Ardennen online!

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Luxe Chalet Caravan 5 personen

Luxe Chalet Caravan 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info
Fins Chalet 6 personen

Fins Chalet 6 personen

Maximaal 6 personen
meer info
Fins Chalet 5 personen

Fins Chalet 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info

Waarom een chalet huren in de Ardennen op camping Petite Suisse?

De chalets in de Ardennen op Panorama Camping Petite Suisse zijn niet alleen volledig ingericht en comfortabel, maar hebben ook een prachtig uitzicht. Door de opbouw van de camping op terrassen, is het uitzicht geweldig op de mooie bergen. Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen. Zo kunt u vanuit een comfortabele omgeving de prachtige plekken en dorpjes verkennen in de buurt van Dochamps. Maar niet alleen in de omgeving zijn er leuke dingen te doen, ook op de camping is het goed verblijven. Er zijn namelijk voldoende voorzieningen op de camping zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zoals de speeltuin, het zwembad en de tennisbaan. Ook voor een kleine boodschap hoeft u niet ver te reizen, want op de camping is ook een winkeltje aanwezig. Heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u dineren in het restaurant, ook de plek om 's avonds een drankje te drinken. Er zijn dus genoeg redenen om een chalet in de Ardennen te huren op Petite Suisse! Boek direct online.

Natuur
Rust
Avontuur

Heeft u nog vragen over het chalet in de Ardennen?

Het kan uiteraard zijn dat u nog vragen heeft over het chalet of het verblijf in de Ardennen. Heeft u al bij de veelgestelde vragen gekeken? Als uw antwoord hier niet tussenstaat, kunt u contact opnemen met de receptie van Panoramacamping Petite Suisse. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar: +32 (0) 84 444 030. Neem contact op of boek uw chalet in de Ardennen direct online.