1. Volledig ingericht
  2. Prachtig uitzicht
  3. Avontuurlijke omgeving

Natuurcamping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse is gelegen op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen. Petite Suisse is uniek in zijn omgeving door het prachtige panoramische uitzicht vanuit alle plekken van de camping. Houdt u van een natuurcamping? Dit is een natuurcamping van waaruit je zo de bossen van de Ardennen in loopt. Klimt u nog een stukje omhoog de bossen in, dan wordt u begroet door de prachtige uitzicht over de hele omgeving.

Natuurcamping in Dochamps, nabij La Roche

In de wijde omgeving zie je alleen maar prachtige natuur. Dat is een mooi uitgangspunt voor allerlei buitensporten, maar echt actief doen is niet eens nodig om ten volste te genieten van de prachtige natuur rondom de camping. U kunt ook gewoon de wandelschoenen aantrekken, camera mee en proviand, om er eens lekker een mooie wandeldag van te maken. Er is genoeg te zien vanuit deze natuurcamping in de Ardennen.

Niet alleen in de zomer kunt u genieten van deze prachtige natuur. Ook in de winter is er in de buurt van deze natuurcamping een skipiste, waar u kunt langlaufen en skien of met de kinderen sleetje rijden.

Wat is er allemaal te zien vlakbij de natuurcamping?

De Ardennen is bekend om zijn naaldbossen. De geur komt je al tegemoet als je met de auto het natuurgebied de Ardennen in rijdt. Maar de Ardennen bestaan niet alleen uit bomen. Zo vlakbij Nederland stap je toch in een hele andere wereld, met rotsen, bergen en mooie rivieren, beekjes en watervallen.

In de buurt van de natuurcamping vindt u ook de Grotten van Han, de Grotten van Remouchamps. U kunt daar varen op de Rubicon, de langste onderaardse rivier.

Natuur op de camping

Als u ’s avonds weer bij uw accommodatie of tent bent op Natuurcamping Petite Suisse in de Ardennen, is het heerlijke uitzicht vanuit de camping een blijvend fenomeen. Lekker nagenieten in de avondzon op het terras of nog even een hapje eten bij de bar/restaurant van de natuurcamping.

Dat Petite Suisse een echte natuurcamping in de Ardennen is, wordt wel bewezen met het Ranger programma voor kinderen. De kinderen kunnen in de vakanties dagelijks meedoen met activiteiten als dammen bouwen, dieren spotten, bomen meten, sporen zoeken en nog veel meer.

Kom naar de beste natuurcamping in de Ardennen, Petite Suisse!