1. 4-sterren camping in de Ardennen
  2. 1,5 uur rijden vanaf Dinant
  3. Buitenzwembad met kinderbad

Camping bij Dinant

Cultuur, natuur, rust en ruimte; dat vindt u volop bij onze camping in de omgeving van Dinant. Vlak bij camping Petite Suisse ligt de gezellige plaats Dinant; één van de leukste stadjes in de Ardennen en gelegen langs de Maasoever. Overnacht in een comfortabele accommodatie of op een ruime kampeerplaats bij Camping Petite Suisse. Onze panoramacamping ligt op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Dinant. Zo kunt u een verblijf op onze camping in de Ardennen combineren met een bezoek aan de gezellige stad Dinant; dat is toch ideaal!

 

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping nabij Dinant. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Camping Petite Suisse beschikt over een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Ardennen. Van een stacaravan tot een Fins Chalet en van een bungalowtent tot een vakantiehuis.
Bekijk de accommodaties

Uw verblijf op onze camping nabij Dinant

Kiest u voor back to basic kamperen of voor een luxere overnachting in een accommodatie? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt het op onze camping in de omgeving van Dinant. De kampeerplaatsen hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht over de Ardennen. Wanneer u komt kamperen op onze camping bij Dinant beschikt u over een ruime kampeerplek en 10 ampère elektra. Kies voor een Comfort Plus plaats met 10 ampère elektra, eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting voor nét iets meer luxe. 

Wilt u graag op onze camping in de omgeving van Dinant verblijven in een accommodatie? Kies voor een bungalowtent, stacaravan of chalet geschikt voor 2 tot 6 personen. Komt u met meer personen? Kies dan voor onze comfortabele groepsaccommodatie in België voor 12 personen. Dankzij ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd een accommodatie die perfect bij uw wensen past. 

Wat te doen op onze camping bij Dinant?

Als gast van onze camping nabij Dinant kunt u gratis gebruik maken van de parkfaciliteiten. Neem een verkoelende duik in het buitenzwembad terwijl de kinderen uren waterpret beleven in het kinderbad met regenboogglijbaan. Ook kunnen de kinderen zich opperbest vermaken in de speeltuin of samen met het animatieteam. Bent u een actieveling? Sla dan een balletje op de tennisbaan; met wie gaat u de uitdaging aan? Wij begrijpen als geen ander dat u ook de omgeving van onze camping bij Dinant wilt ontdekken. Binnen anderhalf uur bent u al in het centrum van de gezellige stad Dinant! Struin door de straatjes en leer over de interessante geschiedenis tijdens een stadstour. Bent u een echte natuurliefhebber? Ontdek dan de prachtige Ardennen tijdens een wandel- of fietstocht. Wanneer komt u vakantie vieren op onze camping in de omgeving van Dinant?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid