1. Terrassen camping
 2. Prachtig uitzicht
 3. Camperplaatsen

Kamperen bij Petite Suisse

Kamperen op Petite Suisse in de Belgische Ardennen is een beleving op zich. De camping is opgebouwd uit terrassen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. De ligging tegen een zuidhelling maakt de camping bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders. U kunt volop genieten van alle kampeercomfort.

Tip: onze camping is ook ideaal als overnachtingscamping naar Frankrijk.

Boek uw kampeerplaats

Kampeerplaatsen (4)

Vanaf
€ 96

Kampeerplaats Comfort

Ardennen, Dochamps
6Ja
 • Gedeeld watertappunt
 • 10 ampère stroomvoorziening
Vanaf
€ 96

Kampeerplaats Comfort Plus

Ardennen, Dochamps
6Ja
 • 10 ampère stroomvoorziening
 • Kabel TV aansluiting mogelijk
 • Eigen watertappunt en waterafvoer
Vanaf
€ 96

Kampeerplaats

Ardennen, Dochamps
6Ja
 • Gedeeld watertappunt
 • 10 ampère stroomvoorziening
Vanaf
€ 96

Camperplaats

Ardennen, Dochamps
6Ja
 • Verharde ondergrond
 • Gedeeld watertappunt
 • 10 ampère stroomvoorziening

Kamperen met comfort in de Ardennen

U leest het: of u nu een ervaren kampeerder bent of maar net kennismaakt met ‘kamperen’, bij Petite Suisse vindt u altijd de geschikte locatie voor een relaxte vakantie. De huisjes, met elk een prachtig uitzicht over het dal, zijn onderverdeeld in drie categorieën: comfortcomfort plus én de camperplaatsen. Al onze kampeerplaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting én een TV-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen. Bekijk al onze kampeerplaatsen en geniet van kamperen op de locatie die bij u past!

Lang kamperen op Petite Suisse

Bij Petite Suisse is het mogelijk om éxtra lang te genieten van wat onze camping te bieden heeft. Wat dacht u van het beleven van alle 4 seizoenen in de unieke omgeving van de Ardennen? Ieder seizoen heeft zijn eigen charme: buitenactiviteiten in de zomer, een prachtig kleurenschouwspel in de herfst en lente en sneeuw in de winter. Wanneer u één van onze lang-kampeer locaties boekt, geniet u van al deze verschillende aspecten van de Ardennen. Wilt u er even een weekendje tussen uit? Rijdt dan even naar uw vakantiewoning en neem even rust van het dagelijkse leven! Heerlijk toch?

Aanbiedingen en arrangementen voor kamperen

Petite Suisse biedt voor liefhebbers van kamperen genoeg mogelijkheden. Speciaal voor de ervaren kampeerder maar ook voor mensen die nog weinig kampeerervaring hebben, hebben wij een aantal aanbiedingen en arrangementen in het leven geroepen. Zo kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze 3 seizoenenplaats, een zomerplaats of een juniplaats. Deze aanbiedingen wisselen het gehele jaar door, dus houdt onze aanbiedingen en arrangementen pagina in de gaten voor de meest recente acties of neem contact met ons op.

 
Bekijk onze arrangementen