ArdenParks Petite Suisse
Teambuilding Ardennen

Teambuilding Ardennen

  • In de Belgische Ardennen
  • Met groepsaccommodatie
  • Vele teambuildingactiviteiten mogelijk

Teambuilding in de Ardennen

De Belgische Ardennen staan bekend om de veelzijdigheid aan outdooractiviteiten, welke ook zeer geschikt zijn om samen met een groep te doen. Denk bijvoorbeeld aan kanovaren, GPS wandeltochten of vlotbouwen. Teambuilding in de Ardennen is dan ook altijd een goed idee! Plan dus uw volgende bedrijfsuitje naar de Ardennen. Voor een optimaal resultaat is teambuilding in de Ardennen voor een weekend een goede zet. Bij Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen kunt u een vakantiehuis voor 12 personen reserveren. Is uw team groter dan 12 personen? Wij bieden diverse andere accommodaties om erbij te reserveren om zo uw hele team te laten overnachten tijdens uw bedrijfsweekend in de Ardennen. Wanneer komt u voor teambuilding naar de Ardennen met een overnachting?

 
 

Teambuilding in de Ardennen met overnachting

Wanneer u en uw team besloten hebben dat u voor teambuilding naar de Ardennen gaat, dan wilt u ook graag een comfortabele plek om te overnachten na een intensieve dag vol outdoor activiteiten. Bij Camping Petite Suisse bieden wij diverse comfortabele accommodaties, waaronder een groepshuis voor 12 personen. Onze groepsaccommodatie beschikt over 5 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en zelfs een infrarood sauna. Mocht uw team uit meer dan 12 personen bestaan, dan kunt u ervoor kiezen om voor uw bedrijfsuitje in de Ardennen nog enkele andere accommodaties erbij te reserveren. Wij beschikken, naast ons groepshuis, over accommodaties geschikt voor 4 tot 6 personen. Ideaal dus voor een weekend teambuilding in de Ardennen!

 
 

To do’s tijdens uw bedrijfsuitje in de Ardennen

Wanneer u voor teambuilding naar de Ardennen gaat, ligt het voor de hand om te kiezen voor gave outdooractiviteiten om de band onderling te versterken. In samenwerking met RHM Buitensport bieden wij diverse buitensport mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan klimadventures, GPS tochten, vlotbouwen, boogschieten of raften. Maar ook vele andere opties om te gaan survivallen in de Ardennen liggen open en u kunt ook een op maat gemaakt arrangement boeken voor uw teambuilding in de Ardennen

Na een drukke dag teambuilding keert u dan ook graag terug op Camping Petite Suisse om fijn te ontspannen. U kunt dan samen met uw team plaatsnemen in het restaurant voor een smakelijke maaltijd een een gezellige borrel in de bar. Of plonst u eerst toch nog even in het buitenbad? Het thuisfront houdt u op de hoogte van jullie avonturen middels gratis WiFi rondom het hoofdgebouw. En de kleding kunt u na een dag survivallen wassen in de wasserette, wel zo praktisch! Wanneer komt u voor uw bedrijfsuitje naar de Ardennen?