ArdenParks Petite Suisse
Kindercamping België

Kindercamping in België

Summer Deals
Profiteer van 25% korting op geselecteerde accommodaties!
  • Speciaal animatieprogramma
  • Panoramisch uitzicht
  • Met openluchtzwembad

Petite Suisse, dé kindercamping van België!

Camping Petite Suisse beschikt over een groot verwarmd zwembad waar uw kinderen (en uzelf natuurlijk) zich helemaal uit kunnen leven! In combinatie met de prachtige omgeving maakt Petite Suisse de vakantie voor u en uw kind(eren) compleet! Echter, het blijft niet bij alleen een groot zwembad: Petite Suisse organiseert namelijk veel activiteiten voor kinderen, zoals onder andere een slagbaltoernooi, spelletjes en diverse knutselactiviteiten. Verder beschikt de camping over een uniek programma, namelijk het Rangerprogramma waarin kinderen Ranger kunnen worden. Ze gaan bijvoorbeeld dieren spotten, bomen meten, sporen zoeken, etc. Ook worden er in de zomer bingo-avonden en fakkeltochten georganiseerd, is er een centrale speeltuin met springkussen en worden er speciale kindermenu’s in het restaurant geserveerd. Kortom een échte kindercamping in België!

Sfeerimpressie van onze kindercamping⤵

Kom tot rust op onze camping

Bent u toe aan een vakantie waar u heerlijk uit kunt rusten, en uw kinderen lekker hun gang kunnen gaan? Boek dan een vakantie op één van de kampeerplaatsen of in één van onze accommodaties op Petite Suisse, dé kindercamping in België. U geniet vanuit uw eigen kampeergelegenheid van de prachtige omgeving die de Belgische Ardennen te bieden hebben, of kiest er voor heerlijk uit te rusten op camping Petite Suisse waar u dankzij onze campingwinkel zelfs voor de boodschappen de camping niet eens af hoeft!

Geniet van de prachtige omgeving

De Ardennen staan bekend om de mooie natuur met veel avontuurlijke wandel- en fietspaden. Huur bij ons een mountainbike en ontdek het gebied op een andere manier. De kinderen kunnen de omgeving op een hele andere manier gaan ontdekken, namelijk als een échte Ardennen Ranger. Zo leren ze spelenderwijs meer over de natuur, het gebied en maken ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Zelf toe aan een dagje cultuur snuiven? Dan is een bezoek aan het levendige Dinant een goed idee. Een vakantie in de Ardennen: verrassend veelzijdig! 

Wat eerdere gasten ons vroegen

📍 Waar vind ik een leuke kindercamping in België?

Dat vindt u midden in de Ardennen bij camping Petite Suisse. Onze kindvriendelijke camping bezorgt jong en oud een onvergetelijke tijd dankzij een uitgebreid animatieprogramma, verwarmd buitenzwembad met glijbaan en de talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Wegens de vele faciliteiten bent u bij ons verzekerd van een onvergetelijke vakantie met uw kinderen.

🤹‍♀️ Welke kindercamping in België beschikt over animatie?

Camping Petite Suisse doet er alles aan om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. We beschikken niet alleen over een buitenzwembad maar bieden ook een uitgebreid animatieprogramma. Van knutselen, sport en spel tot meeleeftheater, musicals en leuke familiespellen. Tijdens alle schoolvakanties en weekenden in de periode mei t/m augustus is er een animatieprogramma voor jong en oud.

🏊‍♂ Welke kindercamping in België beschikt over een zwembad?

Petite Suisse is een camping in de Ardennen met een zwembad verdeeld in drie delen. Zo is er een diep bad, een kinderbad met glijbaan en een peuterpad met een glijbaantje. Zo kan iedereen veilig genieten van veel waterpret. Rondom het zwembad kunt u terecht op de ligstoelen zodat u kunt genieten van het zonnetje.