1. Terrassen camping
  2. Prachtig uitzicht
  3. Camperplaatsen

Kindercamping in België

Op vakantie met uw kinderen is altijd een feest, en al helemaal wanneer u kampeert op de kindercamping in België, Petite Suisse. Op de camping in het hart van de Belgische Ardennen wordt veel georganiseerd op het gebied van entertainment en buitenactiviteiten. In de vakanties en de weekenden van mei t/m september worden er voor jong (en ook voor oud) verschillende leuke activiteiten georganiseerd.

Petite Suisse, dé kindercamping van België!

Wanneer u uw kind een vakantie laat uitzoeken staan dingen als ‘mooi weer’ en ‘zwembad’ vaak bovenaan de lijst. Camping Petite Suisse beschikt over een groot verwarmd zwembad waar uw kinderen (en uzelf natuurlijk) zich helemaal uit kunnen leven! In combinatie met het prachtige weer in de zomer maakt Petite Suisse de vakantie voor uw kind compleet! Echter, het blijft niet bij alleen een groot zwembad: Petite Suisse organiseert namelijk veel activiteiten voor kinderen, zoals onder andere spellen als slagbaltoernooi, spelletjes, knutselactiviteiten. Verder heeft Petite Suisse haar eigen Rangerprogramma waarin kinderen Ranger kunnen worden. Ze gaan bijvoorbeeld dieren spotten, bomen meten, sporen zoeken, etc. Ons eigen Rangerprogramma voor stoere kinderen maakt ons uniek als kindercamping in België. Ook worden er in de zomer bingo-avonden en fakkeltochten georganiseerd, is er een centrale speeltuin met springkussen en worden er speciale kindermenu’s in het restaurant geserveerd.

 
Boek uw kampeerplaats
 

Uitrusten op kindercamping in België

Bent u toe aan een vakantie waar u heerlijk uit kunt rusten, en uw kinderen lekker hun gang kunnen gaan? Boek dan een vakantie op één van de kampeerplaatsen of in één van onze accommodaties op Petite Suisse, de kindercamping in België. U geniet vanuit uw eigen kampeergelegenheid van de prachtige omgeving die de Belgische Ardennen te bieden hebben, of kiest er voor heerlijk uit te rusten op camping Petite Suisse waar u dankzij onze campingwinkel zelfs voor de boodschappen de camping niet eens af hoeft!

 
Bekijk onze arrangementen
 

Kamperen bij Petite Suisse

📍 Waar vind ik een leuke kindercamping in België?

Dat vindt u midden in de Ardennen bij camping Petite Suisse. Onze kindvriendelijke camping bezorgt jong en oud een onvergetelijke tijd dankzij een uitgebreid animatieprogramma, verwarmd buitenzwembad met glijbaan en de talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Wegens de vele faciliteiten bent u bij ons verzekerd van een onvergetelijke vakantie met uw kinderen. 

🏊‍♂ Welke kindercamping in België beschikt over een zwembad?

Petite Suisse is een camping in de Ardennen met een zwembad verdeeld in drie delen. Zo is er een diep bad, een kinderbad met glijbaan en een peuterpad met een glijbaantje. Zo kan iedereen veilig genieten van veel waterpret. Rondom het zwembad kunt u terecht op de ligstoelen zodat u kunt genieten van het zonnetje.

🤹‍♀️ Welke kindercamping in België beschikt over animatie?

Camping Petite Suisse doet er alles aan om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. We beschikken niet alleen over een buitenzwembad maar bieden ook een uitgebreid animatieprogramma. Van knutselen, sport en spel tot meeleeftheater, musicals en leuke familiespellen. Tijdens alle schoolvakanties en weekenden in de periode mei t/m augustus is er een animatieprogramma voor jong en oud.