ArdenParks Petite Suisse
Wandelen Ardennen

Wandelen in de Ardennen

Summer Deals
Profiteer van 25% korting op geselecteerde accommodaties!
  • Camping in het hart van de Ardennen
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Vele wandelroutes in de omgeving

Wandelvakantie in de Ardennen

Houdt u van een vakantie in een natuurrijke omgeving en heeft u wel eens gedacht om te gaan wandelen in de Ardennen? Petite Suisse biedt hét ideale uitgangspunt voor uw wandelvakantie in de Ardennen. In de heuvelachtige omgeving van de Belgische Ardennen geniet u van prachtige vergezichten en een rijke natuur met naaldbossen, stroompjes en rivieren. Of u nu wilt wandelen in Durbuy of wilt wandelen in Houffalize, tijdens een verblijf op onze kampeerplaatsen of in een van de accommodaties kunt u met gemak diverse wandelgebieden bezoeken. Wandelen in de Ardennen biedt u zowel een ontspannende als actieve vakantie. U kunt goed uw hoofd leeg maken en komt echt tot rust, maar tijdens het wandelen in de Belgische Ardennen zult u ook zeker voldoende lichaamsbeweging hebben. 

Avontuurlijk wandelen in de Ardennen

De Belgische Ardennen is voor wandelaars echt een superplek. U kunt vanaf Petite Suisse heerlijk wandelen in Spa of reis eerst een stukje met de auto en ga wandelen in Durbuy, Houffalize of La Roche-en-Ardenne. Maak uw wandelvakantie in de Ardennen compleet en geniet na het wandelen in de Ardennen van het adembenemende uitzicht vanaf uw kampeerplaats of accommodatie op panoramacamping Petite Suisse. Dankzij de ligging van de camping op de zuidhelling kunt u hier ook nog eens extra lang genieten van de zon.

Op onze rustige camping in de Ardennen kunt u kamperen op 3 typen kampeerplaatsen; de standaard kampeerplaats, de comfort kampeerplaats en de comfort plus kampeerplaats. Afhankelijk van het type heeft u de beschikking over een 10 ampère stroomvoorziening, televisie aansluiting en een wateraansluiting. Heeft u behoefte aan iets meer comfort tijdens uw wandelvakantie in de Ardennen? De verschillende accommodaties, geschikt voor maximaal 12 personen, bieden de uitkomst. Profiteer van de gemakken van thuis maar ervaar tegelijkertijd het echte vakantiegevoel. En zegt u nu zelf, wat is er fijner dan 's ochtends gewekt te worden door vrolijk fluitende vogeltjes bij uw kampeerplek of accommodatie in de schitterende Ardense omgeving. 

Wandelen nabij Petite Suisse:

  • Wandelen in Durbuy

  • Wandelen in Spa

  • Wandelen in Houffalize

  • Wandelen in La Roche-en-Ardenne

Omgeving en faciliteiten van Petite Suisse

Wanneer u kiest voor een wandelvakantie in de Ardennen wilt u na afloop van de schitterende wandeling ook optimaal ontspannen. Dat kan dankzij de faciliteiten van onze 4-sterren camping. Neem een duik in het buitenzwembad, relax in de wellness of schuif aan in het restaurant voor een hapje en een drankje. En als u nog energie over heeft na uw wandeling in de Belgische Ardennen kunt u een balletje slaan op de tennisbaan. Wanneer u uw kinderen meeneemt voor een wandelvakantie in de Ardennen vermaken zij zich uitstekend bij het animatieteam of in de speeltuin.

Naast dat u kunt wandelen in Durbuy, Spa, Houffalize of La Roche-en-Ardenne heeft de Ardennen nog veel meer te bieden. Bezoek een van de dorpjes, musea of attracties. In deze natuurrijke omgeving mogen een middagje kanoën, klimmen of tokkelen ook niet ontbreken. Ook kunt u heerlijk struinen over de markten en brocantes in de omgeving. Wanneer komt u wandelen in de Belgische Ardennen en geniet u van een verblijf op onze camping in België?