Wandelen in de Ardennen
Kom naar Petite Suisse

Wandelen in de Ardennen

Bent u iemand die het heerlijk vind om in een natuurlijke omgeving op vakantie te gaan? Te genieten van mooie uitzichten en de omgeving te ontdekken? De Ardennen is een perfecte vakantiebestemming om te fietsen of te wandelen. De Ardennen staan bekend om haar heuvelachtige omgeving, de naaldbossen, stroompjes en rivieren. Het is een mooie groene omgeving waar je als wandelaar aan je trekken komt.

 

Aankomst
Vertrek

Prachtige wandeltochten in de Ardennen

Vanaf Panoramacamping Petite Suisse zie je al hoe mooi en heuvelachtig het omliggende gebied is. De camping ligt op 500 meter en heeft een spectaculair uitzicht over de omgeving. Als je aankomt op de camping, kan je niet wachten om de omgeving te ontdekken. Snel de caravan, tent of spullen in de accommodatie, wandelschoenen aan en gaan. Er zijn vanuit de camping veel wandelingen te maken. U kunt alle kanten op. Een kleine wandeling van een uurtje tot een wandeltocht die de hele dag duurt, begeleid of zelf. Op alle wandeltochten geniet u van ongerepte natuur en als u geluk hebt van de wilde dieren. Vergeet vooral je verrekijker en je camera niet om de mooiste plaatjes te schieten van mooie vergezichten, waterpartijen, rotsen en naaldbossen.

Verblijf op camping Petite Suisse

Lekker uitrusten op uw eigen plekje

De Ardennen is voor wandelaars een superplekje. Om dan ook nog na een dag genieten in de buitenlucht te kunnen bijkomen op een mooie plek met panoramisch uitzicht is natuurlijk helemaal fantastisch. Op Panoramacamping Petite Suisse, ook wel ‘Klein Zwitserland’, is het uitzicht prachtig. De camping is gelegen op de Zuidhelling, dus u kunt er heel lang genieten van de zon. Omdat het een terrassencamping is, is het uitzicht op de meeste plekken panoramisch en is het zelfs vanuit de luie stoel genieten. U kunt kiezen uit diverse accommodaties, zoals de Fiji stacaravan, diverse soorten chaletcaravans, Finse chalets en ingerichte familietenten en zelfs een 12-persoons vakantiehuis. Kijk snel wat er nog beschibaar is.

Kaart & Kompas tocht

Vanuit Petite Suisse worden er door RHM Buitensport ook Kaart & Kompastochten georganiseerd. De tochten kunt u met een groep doen van minimaal 6 personen. Nog leuker is om tegen een andere groep te strijden wie het eerste terug is op het startpunt. U ontdekt al speurende naar de juiste route de mooiste plekjes. Met hulp van kaart, kompas en coordinatiepunten vindt u de weg weer terug.

Prachtige natuur
Mooie wandelpaden
Charmante stadjes
kali-river-173169_1920
10

Altijd super naar mijn zin gehad ! Vriendelijk personeel, genoeg vermaak. En ook zeker voor de avonturiers leuke, sportieve en spannende outdoor activiteiten!

 

Tamara