ArdenParks Petite Suisse
Chalet Houffalize

Chalet nabij Houffalize

  • Rust
  • Natuur
  • Avontuur

Chalet Houffalize in de Belgische Ardennen

Wilt u een chalet bij Houffalize boeken? Camping Petite Suisse is centraal gelegen in de mooie Belgische Ardennen. Petite Suisse, een rustige camping in de Ardennen, vormt een goede uitvalsbasis voor uw bezoek aan Houffalize, een van de mooiste dorpen in België. Houffalize is vooral populair onder de mountainbikers. Panoramacamping Petite Suisse ligt in het rustige Dochamps. Naast het dorp Houffalize biedt de omgeving vele attracties en steden om te bezoeken zoals Durbuy, La Roche en Ardenne. Op zoek naar een chalet Houffalize? Zoek niet verder! Petite Suisse biedt de mooiste accommodaties. Ook kampeerders zijn van harte welkom!

 
 
Vanaf
€ 255
3 nachten
2 personen

Chalet Caravan

Ardennen, Dochamps
52SommigeJa
Vanaf
€ 366
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 5 personen

Ardennen, Dochamps
52SommigeJa
Vanaf
€ 376
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 6 personen

Ardennen, Dochamps
63SommigeJa

Welkom in chalet Houffalize in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een uniek gebied met prachtige natuur. Hier kunt u uren wandelen of fietstochten maken en genieten van de prachtige natuur in de omgeving en zelfs wilde dieren tegenkomen. De omgeving leent zich uitstekend voor vele recreatie- en buitensport mogelijkheden, die zelfs te regelen zijn op de camping via RHM Buitensport. Niet te missen zijn de sfeervolle dorpjes. Verder kunt u in de vele restaurants genieten van de wildgerechten, een echt Belgisch biertje of een kopje koffie met een Belgische bonbon. Natuurlijk kunt u ook op de camping zelf genieten van een hapje en een drankje in het restaurant of bij de bar. Petite Suisse is een camping die u verzekerd van een vakantie vol beleving waarbij natuur, rust en avontuur centraal staan. Petite Suisse een echte familiecamping, maar uiteraard bent u welkom zonder andere familieleden. Het hele jaar door worden er aantrekkelijke arrangementen en activiteiten aangeboden.

Accommodatie keuzes naast de chalet op Petite Suisse

Naast de prachtige chalets nabij Houfalizze biedt camping Petite Suisse ook andere prachtige accommodaties. Petite Suisse heeft een ruime keuze uit de chalets, maar ook bungalow tenten en stacaravans. U kunt bijvoorbeeld kamperen in één van onze safaritenten. Gaat u liever in een stacaravan dan zijn er de fiji stacaravans. En wanneer u met vrienden of familie komt, dan is er een vakantiehuis! Genoeg keuze naast de chalet Houffalize. Wanneer u wel een chalet Houffalize boekt bent u van alle gemakken voorzien. Het Finse chalet (5 of 6 personen) is de meest luxe accommodatie die Petite Suisse biedt. Boek direct uw chalet Houffalize online!