Chalet in Durbuy
Kom naar Petite Suisse

Chalet huren in Durbuy?

Dan kunt u goed terecht op Panoramacamping Petite Suisse! Dit is de mooiste camping in het hart van de Belgische Ardennen in de buurt van Durbuy. Petite Suisse is een camping met verhuur van stacaravans en chalets nabij Durbuy. De 5-persoons chalets en 6-persoons chalets zijn ingericht voor een comfortabel verblijf in de Ardennen. Verken vanuit uw chalet Durbuy en de prachtige omgeving. We hebben luxe Finse chalets, maar ook chalets caravans en houten chalets caravans. Bekijk alle accommodaties en kies uw perfecte chalet uit in de buurt van Durbuy!

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Luxe Chalet Caravan 5 personen

Luxe Chalet Caravan 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info
Fins Chalet 6 personen

Fins Chalet 6 personen

Maximaal 6 personen
meer info
Fins Chalet 5 personen

Fins Chalet 5 personen

Maximaal 5 personen
meer info

Chalet huren in de buurt van Durbuy

Huur een chalet in Durbuy en geniet van de voordelen. Een houten huisje in de bergen, 2 verdiepingen, een balkon, een volledig ingerichte keuken, een badkamer, gezellige woonkamer, veel voorzieningen en animatie. Hoe klinkt dat? La Roche en Ardennen en vele andere leuke dorpjes liggen in de omgeving. Dus er is genoeg te doen tijdens een dagje in de buurt van Durbuy. Heeft u interesse in het huren van een chalet nabij Durbuy? Boek dan nu uw vakantie op Petite Suisse, uiteraard kunt u ook nog vragen hebben. Bij onze veelgestelde vragen staan kunt u verschillende antwoorden vinden, zit uw antwoord er niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ons door het contactformulier in te vullen of te bellen naar: +32 (0) 84 444 030. Huur een chalet Durbuy en ervaar de rust en ruimte, maar ook de activiteiten van de camping (ook voor de huurders van een chalet) In de zomermaanden zijn onze chalets snel volgeboekt, dus wees er snel bij en boek direct online uw chalet.

Avontuur
Rust
Natuur

Buitensport met een chalet Durbuy

Het huren van een chalet in de buurt van Durbuy kan perfect gecombineerd worden met het beoefenen van buitensporten of buitenactiviteiten. De omgeving is perfect geschikt voor wandelen en fietsen, maar ook boogschieten, kanovaren en nog veel meer avontuurlijke buitensporten kunt u doen vanaf panorama camping Petite Suisse! En dat alles kunt u op de mooiste camping van de Belgische Ardennen zelf regelen bij het RHM buitensport kantoor dat zich op camping Petite Suisse bevindt! Zo heeft u een geweldige en avontuurlijke vakantie in een chalet nabij Durbuy.