ArdenParks Petite Suisse
Fins chalet

Fins chalet in de Belgische Ardennen

  • Midden in de Belgische Ardennen
  • Luxe Finse chalets
  • Voor 5-6 personen

Finse chalets in de Ardennen

Wanneer men aan kamperen denkt, duikt al snel de gedachte van inpakstress, een overbeladen auto en een moeilijk op te zetten tent op. Maar dat is niet nodig! Camping Petite Suisse beschikt namelijk ook over prachtige, luxe Finse chalets. De chalets bestaan zowel van buiten als van binnen volledig uit hout, wat het niet alleen sfeervol maakt maar waardoor u ook het ultieme natuurgevoel krijgt. Kom logeren in het hart van de Belgische Ardennen, in een luxe Fins chalet, voorzien van alle gemakken!

 

Onze Finse chalets

Vanaf
€ 370
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 5 personen

Ardennen, Dochamps
52SommigeJa
Vanaf
€ 379
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 6 personen

Ardennen, Dochamps
63SommigeJa
Vanaf
€ 454
3 nachten
2 personen

Premium Fins Chalet 7P

Ardennen, Dochamps
73NeeJa

Beleef de perfecte vakantie in een Fins chalet

Petite Suisse is een prachtige camping, midden in de Belgische Ardennen en gelegen op een hoogte van 500 meter. Wat is er mooier dan 's ochtends met een kop thee of koffie vanaf het balkon van uw Fins chalet wakker te worden onder het genot van een fenomenaal uitzicht? In één van onze Finse chalets bent u omringd door rust, ruimte en natuur. Maar u hoeft zich zeker niet te vervelen, de leukste buitensporten en survivalactiviteiten zijn allemaal binnen handbereik. Ontdek de schoonheid van de Belgische Ardennen vanuit een kano, of maak avontuurlijke mountainbiketochten door de heuvelachtige bossen. Ook voor wandelaars is de omgeving een waar paradijs, de mooiste wandelroutes zijn hier te vinden!

Gaat u op vakantie met de kinderen? Ook zij beleven een onvergetelijke vakantie op camping Petite Suisse! De camping alleen al is een waar kinderparadijs. Het terrein beschikt over een groot zwembad, een voetbalveld, een springkussen en zowel een buitenspeeltuin als een binnenspeeltuin. In het restaurant op de camping serveren we speciale kindermenu’s en tijdens de vakanties is er volop animatie. Beleef de perfecte vakantie, boek uw Fins chalet eenvoudig online!

Een onbezorgde vakantie in een volledig ingerichte Fins chalet

Ervaart u graag de charme en het natuurgevoel van kamperen, maar neemt u het liefst zo min mogelijk mee op vakantie? Logeer dan in een Fins chalet! Onze luxe chalets zijn van alle gemakken voorzien, het enige wat u mee hoeft te nemen is uw eigen persoonlijke bagage. Geniet onbezorgd van de Belgische Ardennen! Naast onze luxe Finse chalets biedt Petite Suisse ook tal van andere accommodaties, bekijk ons aanbod!

 

Ontdek de omgeving vanuit uw Finse chalet