ArdenParks Petite Suisse
Camping Ourthte et Aisne

Camping Ourthe et Aisne

  • 4-sterren camping in de Ardennen
  • Wandelmogelijkheden en outdooractiviteiten
  • Buitenzwembad met peuterbad

Camping in het land van Ourthe et Aisne

Het land van Ourthe en Aisne biedt oneindig veel vermaak tijdens uw vakantie in de Ardennen. Deze regio in de Ardennen biedt cultuur, natuur, bourgondisch genieten en dat in het hart van de Ardennen. Camping Petite Suisse ligt míddenin dit gebied en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor vele uitstapjes. Op onze camping bij de Ourthe in de Ardennen kunt u zowel kamperen als een vakantiehuis huren. Ook qua faciliteiten hoeft u de camping bij de Ourthe eigenlijk niet eens af om een fijne vakantie te hebben. Met een buitenzwembad, restaurant en animatieteam is er volop vermaak aanwezig! Graag tot ziens bij Camping Petite Suisse in Ourthe en Aisne.

 
 

Kamperen bij de Ourthe

Onze camping in Ourthe en Aisne is een echte panorama camping opgebouwd uit terrassen met een prachtig uitzicht op de vallei. U huurt er diverse type kampeerplekken. U beschikt altijd voor over 10 ampère stroom en een eigen of gedeeld watertappunt. Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom op de kampeervelden. Zo wordt kamperen bij de Ourthe en Aisne wel heel leuk!

Huisje huren in Ourthe en Aisne

Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. U heeft de keuze uit chalets, stacaravans, vakantiehuizen en glampingtenten. En kiest u voor eenvoud, luxe of iets ertussenin. Wat wordt uw favoriet op onze camping nabij de Ourthe in de Ardennen? De accommodaties in de Ardennen zijn volledig ingericht, bieden een prachtig uitzicht en u hoeft alleen maar uw koffer mee te nemen!

Sfeerimpressie van onze camping in Ourte en Aisne 📸

To to's op en vanaf onze camping nabij de Ourthe

Op onze camping bij de Ourthe in de Ardennen valt genoeg te beleven voor jong en oud. Neem eens een duik in het buitenzwembad, voor de kleintjes is er een apart kinderbad. De kinderen vermaken zich tevens met het animatieteam en in de speeltuin. Zelf slaat u een balletje op de tennisbaan en kunt u deelnemen aan diverse buitensporten. Aan het eind van de dag schuift u aan bij de bar of in het restaurant. 

Vanaf onze camping in de Ourthe et Aisne streek vindt u onder andere:

  • Volop wandelmogelijkheden;
  • Outdooractiviteiten zoals kanovaren, boogschieten, mountainbiken en touwenparcours
  • Musea, grotten en attractieparken;
  • Het Ourthe et Aisne trammetje;
  • Een chocolaterie, kasteel en zwembad;
  • En nog veel meer!
 

Hier vindt u onze camping in het land van Ourthe en Aisne 📍

Veelgestelde vragen over kamperen nabij de Ourthe ⤵

🕑 Waar vind ik een last minute camping in de Ourthe en Aisne streek?

Bij Camping Petite Suisse! Onze camping ligt in het hart van de streek van de Ourthe en Aisne. Hier boekt u eenvoudig een last minute kampeerplek of accommodatie. En met onze vele faciliteiten zoals het buitenzwembad, animatieteam en restaurant verveelt u zich geen moment. 

🐕 Op welke camping bij de Ourthe kan ik met mijn hond kamperen?

Camping Petite Suisse is een huisdiervriendelijke camping bij de Ourthe en Aisne in de Ardennen. Hier kunt u met uw hond terecht op onze kampeervelden en in diverse accommodaties. Uw hond gaat de vakantie ook fantastisch vinden, want het land van Ourthe en Aisne leent perfect zich voor prachtige wandeltochten!