1. Verharde ondergrond
  2. Mooi uitzicht
  3. In de Ardennen

Petite Suisse ook voor camperplaatsen in de Ardennen!

Bent u op zoek naar camperplaatsen in de Ardennen met het mooiste uitzicht? Kom dan naar panoramacamping Petite Suisse. Een vier sterrencamping gelegen op de zuidhelling van het charmante dorpje Dochamps. Nabij La Roche, Durbuy en Houffalize. Ze zijn ruim opgezet en gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Tevens zijn deze camperplaatsen in de Ardennen van alle gemakken voorzien en met verharde ondergrond. Prachtige camperplaatsen in de Ardennen op een top locatie midden in de natuur? Dat zijn de camperplaatsen van Petite Suisse.

Boek een camperplaats
 
 
Camperplaats Ardennen
 
 

Onze camperplaatsen

 
  1. Eigen stroom- en watertappunt
  2. Vuil waterafvoer
  3. Uitzicht op de heuvels
  4. Midden in de Ardennen

Petite Suisse biedt meerdere camperplaatsen in de Ardennen

Waarom kiezen voor camperplaatsen in de Ardennen op Petite Suisse? De camperplaatsen Ardennen hebben een eigen stroom- en watertappunt en een vuilwaterafvoer. De mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen en schoon te maken. Vanaf de camperplaatsen Ardennen heeft u een mooi uitzicht op de heuvels, want Petite Suisse ligt op een hoogte van 500 meter. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend dus ook in de winter kunt u genieten op onze camperplaatsen in de Ardennen. De camping heeft een restaurant, bar en een campingwinkel. Als u kampeert op de camperplaatsen Ardennen geniet u tevens van alle faciliteiten van de camping zoals animatie, een verwarmd buitenzwembadsanitair, een speeltuin en een receptie met uitgebreide toeristische informatie. Indien u meer informatie wilt, kunt u terecht op deze website of contact opnemen met onze Nederlandstalige receptie die 365 dagen per jaar geopend is.

Verblijven op een camperplaats in de Ardennen?

Als u voor de Ardennen kiest, dan kiest u voor een prachtige, natuurlijke omgeving. Hier kunt u genieten van het uitzicht, de rust en avontuurFietsen, wandelen, mountainbiken alles kan vanaf camping Petite Suisse. En wilt u graag survivallen? Dan kunt u dat ter plekke regelen op de panoramacamping! Wordt een echte boogschutter, kanovaarder of avonturier en beleef de tijd van uw leven! De outdooractiviteiten worden georganiseerd door RHM buitensport. Boek direct uw camperplaats online en kom genieten. Wilt u liever in een volledig verzorgde accommodatie? Dat kan ook op Petite Suisse! Bekijk de accommodaties.

Boek een vakantie in de Ardennen
 

Omgeving

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen. Vanaf camping Petite Suisse verkent u deze prachtige omgeving en boekt u vanaf de camping de leukste buitensporten.

Activiteiten

Geniet optimaal van de natuur en de omgeving. Bij Camping Petite Suisse kunt u heerlijk kamperen en zijn er genoeg buitenactiviteiten. Kijk wat er te doen is!