ArdenParks Petite Suisse
Camperplaatsen Ardennen

Camperplaatsen in de Ardennen

  • Ruime plaatsen met verharde ondergrond
  • Mooi uitzicht over de Ardennen
  • Met verwarmd buitenzwembad

Petite Suisse ook voor camperplaatsen in de Ardennen!

Bent u op zoek naar een camperplaats in de Ardennen met het mooiste uitzicht? Kom dan naar panoramacamping Petite Suisse. Een vier sterrencamping gelegen op de zuidhelling van het charmante dorpje Dochamps. Nabij La Roche, Durbuy en Houffalize. De camperplaatsen zijn ruim opgezet en gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Tevens zijn ze bij ons in de Ardennen van alle gemakken voorzien en met verharde ondergrond. Prachtige camperplaatsen in de Ardennen op een top locatie midden in de natuur? Dat zijn de camperplaatsen van Petite Suisse.

 
Vanaf
€ 112
3 nachten
2 personen

Camperplaats

Ardennen, Dochamps
62Nee

Uw camperplaats in de Ardennen bij Petite Suisse

Waarom kiezen voor camperplaatsen in de Ardennen op Petite Suisse? De camperplaatsen in de Ardennen hebben een eigen stroom- en watertappunt en een vuilwaterafvoer. Vanaf uw camperplaats in de Ardennen heeft u een mooi uitzicht op de heuvels, want Petite Suisse ligt op een hoogte van 500 meter. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend dus ook in de winter kunt u genieten op onze camperplaatsen in de Ardennen. Dat maakt dat uw verblijf op onze camper camping in de Ardennen altijd een aantrekkelijke keuze is. 

Onze camperplaatsen

  • Eigen stroom- en watertappunt
  • Vuil waterafvoer
  • 10 ampère stroom
  • Huisdiervriendelijk
  • In het hart van de Ardennen
 

Een sfeerimpressie van onze camper camping in de Belgische Ardennen 📸

To do's vanaf een camperplaats in de Ardennen

Onze camper camping in de Ardennen heeft een restaurant, bar en een campingwinkel. Als u kampeert op de camperplaatsen in de Ardennen geniet u tevens van alle faciliteiten van de camping zoals animatie, een verwarmd buitenzwembad, sanitair, een speeltuin en een receptie met uitgebreide toeristische informatie. Vanaf uw camperplaats bij La Roche valt er dus veel te beleven op de camping.

Als u voor de Ardennen kiest, dan kiest u voor een prachtige, natuurlijke omgeving. Hier kunt u genieten van het uitzicht, de rust en avontuur. Fietsen, wandelen, mountainbiken; alles kan vanaf uw camperplaats in de Ardennen. En wilt u graag survivallen? Dan kunt u dat ter plekke regelen op de panoramacamping! Ook de plaatsen in de omgeving zijn het ontdekken waard. De ligging van onze camperplaatsen nabij Durbuy in de Ardennen maken het een ideale uitvalsbasis voor uitstapje naar Durbuy, La Roche en Ardenne of Houffalize. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camperplaatsen in België?

 
 

Hier vindt u onze camperplaatsen in de Ardennen 📍

De veelgestelde vragen over onze camperplaatsen in de Belgische Ardennen

Op welke camperplaatsen in de Ardennen is mijn hond welkom?

Bij Petite Suisse kunt u zonder problemen vakantie vieren op onze camperplaatsen in de Ardennen met uw hond. De ligging in het hart van de Ardennen maakt het een perfecte uitvalsbasis voor veel avonturen samen als baasje en huisdier. U mag 2 honden per camperplaats meenemen en ze dienen op het park aangelijnd te zijn.

Welke familiecamping in de Ardennen biedt camperplaatsen aan?

Camping Petite Suisse! Onze gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen biedt een aantal verharde camperplaatsen aan. Jong en oud vermaakt zich op onze camper camping in de Ardennen: plons in het zwembad, maak plezier met het animatieteam of ga een hapje eten in het restaurant. 

Waar huur ik een camperplaats nabij Durbuy?

Een camperplaats nabij Durbuy in de Ardennen vindt u bij Camping Petite Suisse. Hier huurt u eenvoudig een camperplaats in België. De verharde, ruime plaatsen zijn een lust voor het oog. En met 10 ampère elektra, een water- en afvoeraansluiting en een prachtig uitzicht is het onbezorgd vakantie vieren.