Kom met de familie naar de camping

Familiecamping België boeken? Petite Suisse is een heerlijke camping in de Belgische Ardennen. Bij Petite Suisse bent u gegarandeerd van een heerlijke vakantie voor het hele gezin!

"Afgelopen zomer een week gekampeerd op deze familiecamping België met mijn man en 2 zoons (8 en 5 jaar oud). Ze hebben de tijd van hun leven gehad in de speeltuinen, het zwembad en met de animatie!" - L. Tolsma

In het hoogseizoen is er elke dag een animatieprogramma op de camping en ook in elke schoolvakantie is er animatie.

De leukste familiecamping België

Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal. Vanaf de camping in Ardennen kijkt u op velden en bossen; een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen of andere buitensporten te beoefenen.

De leukste familiecamping België

Petite Suisse is voorzien van alle faciliteiten die u wenst. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met alle kindvriendelijke voorzieningen die de camping biedt:

  • Verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en apart peuterbad
  • Uitgebreid recreatie- en watersportprogramma
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Groot voetbal- en volleybalveld
  • Mountainbikeverhuur
  • Tennisbaan

Kamperen en accommodaties

Bij Petite Suisse kunt u lekker nostalgisch kamperen met modern comfort. Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen. Campers zijn ook van harte welkom! De plekken zijn van alle benodigdheden voorzien.

Liever een accommodatie boeken of kampeermiddel huren? Wij bieden compleet voorziene chalets, stacaravans, tenten en een vakantiehuis. En, omdat wij de leukste familiecamping België zijn, hebben wij een speciale Kabouter Plop familietent. Genoeg keuze uit accommodaties om te verblijven met het gehele gezin!

Boek direct online

Enthousiast? Boek direct uw vakantie op de leukste familiecamping België! Gemiddeld wordt Petite Suisse beoordeeld met een 8,3. Vragen? Neem dan contact met ons op!