ArdenParks Petite Suisse
Familiecamping Belgie

Familiecamping België

  • 4-sterren camping in de Ardennen
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Kamperen en accommodaties

Kom naar de familiecamping in België

Wilt u graag met de familie op vakantie in België, dan is panoramacamping daar perfect geschikt voor! Met leuke voorzieningen voor iedere leeftijd en een prachtig uitzicht op de heuvels. Familiecamping Petite Suisse ligt namelijk op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen. Ideaal voor een actief familie uitje! Maar ook voor een rustig verblijf bent u hier op de goede plek in België. De 4 sterren camping is niet alleen voor kamperen met eigen kampeermiddelen, maar er zijn ook verschillende, mooie accommodaties te huur. Boek uw familiecamping in België online!

Kamperen en accommodaties op de familiecamping

Bij Petite Suisse kunt u lekker nostalgisch kamperen met modern comfort. Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen. Campers zijn ook van harte welkom! De plekken zijn van alle benodigdheden voorzien. Wilt u liever een accommodatie boeken of kampeermiddel huren? Wij bieden compleet voorziene chalets, stacaravans, tenten en een vakantiehuis in de Ardennen. En, omdat wij de leukste familiecamping België zijn, hebben wij een speciale safaritent, ruim genoeg voor jong en oud. Genoeg keuze uit accommodaties om te verblijven met het gehele gezin!

 

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op camping Petite Suisse in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving van de Ardennen.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Stacaravans, chalets bungalowtenten en een vakantiehuis .
Bekijk de accommodaties

Familie camping Petite Suisse in België

Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal. Vanaf de camping in België kijkt u op velden en bossen; een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen of andere buitensporten te beoefenen. Petite Suisse is voorzien van alle faciliteiten die u wenst. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met alle voorzieningen die onze kindvriendelijke camping biedt.

 

De leukste familiecamping in België

 
  • Verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en apart peuterbad
  • Uitgebreid recreatie- en watersportprogramma
  • Buitenspeeltuin
  • Sportvelden (voetbal, volleybal, tennis)
  • Mountainbikeverhuur
 

Ontdek Familiecamping Petite Suisse