ArdenParks Petite Suisse
Herfstvakantie Ardennen

Herfstvakantie Ardennen

  • Gelegen in het hart van de Ardennen
  • Kamperen en accommodatie verhuur
  • Veel outdoor activiteiten

De ideale herfstvakantie in het hart van de Ardennen

Petite Suisse ligt op het mooiste plekje in de Belgische Ardennen. De ligging in het bergachtige gebied geeft een prachtig uitzicht. Petite Suisse heeft alles wat u nodig heeft voor een leuke herfstvakantie in de Ardennen. Onze familiecamping in de Ardennen is ideaal voor een actieve vakantieganger door activiteiten zoals kanoën, mountainbiken en vlotbouwen. Op het park geniet onder andere van een tennisbaan, voetbalveld en diverse speelveldjes. Maak prachtige wandelingen of fietstochten in de omgeving en geniet van mooie uitzichten over de herfstgekleurde Ardennen.

 

Uw verblijf tijdens de herfstvakantie in de Ardennen

Bij Petite Suisse heeft u een ruime keuze uit verblijfsopties voor uw verblijf op onze camping in de herfstvakantie. Kiest u voor een ruime kampeerplaats? Door de ligging op de zuidhelling geniet u nog van de laatste warme zonnestralen in de herfst. Wilt u wel het kampeergevoel maar beschikt u niet over de benodigde kampeermiddelen? Geen probleem! Kies voor een van onze glamping accommodaties. Ervaar de luxe en het comfort van een huisje maar wel met het echte kampeergevoel. En wilt u nóg meer comfort? Dan heeft u keuze uit onze stacaravans, chalets en vakantiehuizen in de Ardennen tijdens de herfstvakantie. Wanneer komt u vakantie vieren bij Petite Suisse?

Een sfeerimpressie van een herfstvakantie in de Ardennen 📸

 

Gegarandeerd vermaak tijdens de herfstvakantie

Uw herfstvakantie in de Ardennen wordt gegarandeerd een succes als u de prachtige omgeving van de camping gaat ontdekken. U vindt talloze musea, kastelen, wildparken en attractieparken in de omgeving. Daarnaast vindt u stadjes zoals Dochamps, Hotton en La Roche en Ardenne. De Achouffe-brouwerij waar ze het wereldberoemde "La Chouffe" bier brouwen ligt ook in de buurt. En natuurlijk zijn er vele prachtige wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Uw herfstvakantie in de Ardennen zal gegarandeerd een succes worden. Kom vakantie vieren en ontdek de kleurrijke Ardennen zelf!

Onze faciliteiten

  • Bar en restaurant
  • Modern en verwarmd sanitair
  • Speeltuin
  • Tennisbaan
  • Vele buitensportmogelijkheden
 

Wat is een leuke camping in de herfstvakantie in België?

Een leuke camping in de herfstvakantie is onze panoramacamping in de Belgische Ardennen. Door de ligging in het hart van de Ardennen heeft u een prachtig uitzicht vanaf onze camping. En met de verkleurende natuur is dit een waar schouwspel! Gaat u kamperen, glamperen of kiest u voor een vakantiehuisje?

Waar kan ik leuk kamperen in de herfstvakantie in de Ardennen?

In de herfstvakantie in de Ardennen kamperen is een lust voor het oog! Dat doet u dan ook het beste bij Petite Suisse, onze camping ligt namelijk in het hart van de Ardennen waardoor het een perfecte bestemming is voor een fijne herfstvakantie in de Ardennen

Waar huur ik een huisdiervriendelijk vakantiehuis in de Ardennen tijdens de herfstvakantie?

Een vakantiehuis in de Ardennen huren tijdens de herfstvakantie doet u natuurlijk het liefste samen met uw trouwe viervoeter. Daarom is uw hond ook van harte welkom in een aantal van onze accommodaties. Heerlijk lange wandelingen door de bontgekleurde bossen maken van uw herfstvakantie bij Petite Suisse een succes!