ArdenParks Petite Suisse
Chalet La Roche

Chalet in La Roche

  • Prachtig uitzicht
  • Natuur
  • In de Ardennen

Chalet huren nabij La Roche

Camping Petite Suisse is een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf. Op de camping kunt u een volledig ingericht chalet huren om de Ardennen te ontdekken en natuurlijk La Roche! De chalets bieden aan maximaal 6 personen een knus en gezellig onderkomen. En heeft u eens geen zin om te koken, dan kunt u heerlijk eten in het restaurant van de camping. Zo comfortabel kan een chalet huren nabij La Roche zijn! Tijdens de vakanties is er ook een animatieteam aanwezig dat zorgt voor vermaak voor u en eventueel uw kinderen. Boek direct een chalet online!

 
 
Vanaf
€ 270
€ 232
3 nachten
2 personen

Chalet Caravan

Ardennen, Dochamps
52SommigeJa
Vanaf
€ 370
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 5 personen

Ardennen, Dochamps
52SommigeJa
Vanaf
€ 379
3 nachten
2 personen

Fins Chalet 6 personen

Ardennen, Dochamps
63SommigeJa

Waarom een chalet huren in La Roche op camping Petite Suisse?

U kunt een chalet huren in La Roche en de omgeving vanuit een comfortabele uitvalsbasis leren kennen. Camping Petite Suisse ligt in de buurt van vele leuke dorpjes en plaatsjes en heeft een charmante uitstraling. Het panorama effect door de verschillende terrassen zorgen dat u de gehele valei geweldig kunt overzien. Dit is de perfecte camping als u in de buurt van La Roche een chalet wilt huren en midden in de natuur wilt verblijven. De Finse chalets bevinden zich helemaal bovenaan op de camping en bieden u daarom een fenomenaal uitzicht. Heeft u liever een kleiner chalet, dan zijn er ook nog luxe houten chalets en zelfs verschillende stacaravans te huur, ook met het mooie uitzicht. U kunt een chalet huren in de Ardennen en daarbij de gemakken hebben van een camping met een zwembad, restaurant en animatie- en buitensportprogramma. Wilt u graag een chalet huren nabij La Roche? Boek dan direct uw vakantie op Petite Suisse.

Wat gaat u doen tijdens uw verblijf in een chalet La Roche?

Er is veel te doen in het hart van de Belgische Ardennen. U kunt er zelf op uit trekken en de omgeving verkennen met de prachtige natuur, de interessante musea en attracties of markten en brocante. Wilt u liever iets sportievers doen? Dan kunt u wandelen of fietsen of meedoen aan de leuke buitenactiviteiten. Dit is de perfecte plek voor een vakantie vol natuur, rust en avontuur. Boek direct uw chalet nabij La Roche online!