Kamperen België

Kamperen in België

Kamperen in België doet u op z’n mooist op camping Petite Suisse, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. België is een klein maar prachtig land, welke beschikt over verrassende landschappen en indrukwekkende natuur. Zo dichtbij huis, maar toch zo anders! Ervaar het land op haar mooist en kom kamperen in België, kom kamperen op camping Petite Suisse!

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats Comfort plus

Kampeerplaats Comfort plus

Maximaal 6 personen
meer info
Camperplaats

Camperplaats

Maximaal 6 personen
meer info
Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Maximaal 6 personen
meer info

Kamperen in België: rust, ruimte, natuur en avontuur

Wanneer u komt kamperen in België bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Wanneer u komt kamperen op camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen dan bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie! Panoramacamping Petite Suisse is omringd door een heuvelachtig gebied met uitgestrekte bossen, pittoreske en idyllische dorpjes en een prachtig uitzicht. Of u nu met z’n tweeën, met vrienden of familie of met het hele gezin komt kamperen in België, camping Petite Suisse biedt allerlei faciliteiten en activiteiten voor zowel jong als oud.

 

Ook de omgeving biedt diverse activiteiten voor alle leeftijden. Houdt u van rust en natuur? Ontdek dan te voet het prachtige gebied, een waar wandelparadijs! Houdt u van sportiviteit en avontuur? Ook dan zijn de Belgische Ardennen de perfecte bestemming. In de omgeving kunt u onder andere mountainbiken, kanovaren en survivallen. Door te kamperen in België bent u verzekerd van een prachtige vakantie!

Comfortabel kamperen in België

Kamperen in België staat voor het bezoeken van schilderachtige, historische stadjes, wandel- of fietstochten door eeuwenoude bossen en genieten van de heerlijke Belgische lekkernijen en bourgondische keuken. Camping Petite Suisse is een uitstekend vertrekpunt voor diverse culturele tripjes en activiteiten.

 

De camping biedt verschillende accommodaties en kampeerplaatsen, zodat u volledig naar wens kunt komen kamperen in België. Gaat uw voorkeur uit naar primitief doch comfortabel kamperen, omringd door rust en natuur, of heeft u liever toch wat meer luxe? Camping Petite Suisse biedt voor ieder type vakantieganger de perfecte accommodatie of kampeerplaats! Kom kamperen in België en geniet van een zorgeloze vakantie op camping Petite Suisse. Boek nu uw kampeervakantie!