Overnachten op Petite Suisse

Bent u op doorreis naar Frankrijk en op zoek naar een overnachtingscamping? Camping Petite Suisse is gelegen in Dochamps, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt 85 kilometer van Maastricht af. Petite Suisse is qua ligging de ideale camping voor mensen die (met kinderen) onderweg zijn naar Frankrijk. U kunt hier kamperen met uw tent, caravan of camper voor een kort verblijf.

 
Bekijk prijs en beschikbaarheid
 

Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een uniek gebied met prachtige natuur. U kunt hier uren wandelen en geen mens tegenkomen. Daarentegen zijn de reeën, herten, zwijnen, vossen en dassen veel gespotte dieren tijdens een wandeling in de bossen. Tevens leent de omgeving zich uitstekend voor de vele recreatie- en buitensportmogelijkheden. Ook niet te missen zijn de sfeervolle dorpjes. Verder kunt u kunt in de vele restaurants genieten van de wildgerechten, een echt Belgisch biertje of een kopje koffie met een Belgische bonbon.

De camping bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal. Petite Suisse is in 2013 uitgeroepen tot de Beste Europese Camping. De camping biedt alle faciliteiten en voorzieningen die u wenst tijdens uw (korte) verblijf. Wij bieden een zwembad, winkel met uitgebreid assortiment, een bar, restaurant en Wifi in en rond het hoofdgebouw.

De overnachtingscamping biedt:

 
  1. Ruime staanplaatsen van maximaal 100m²
  2. Zeer ruime comfortplaatsen tot 120m²
  3. Alle comfortplaatsten met eigen watertappunt en vuil water afvoer
  4. Elke staanplaats heeft aansluiting op elektra 10A en televisie
  5. Verschillende watertappunten verspreid over het terrein
  6. Verwarmde sanitairgebouwen, babyruimte en wasserette
  7. Schone douches en wastafels met warm en koud stromend water
  8. Chemisch toilet