1. Panorama camping
  2. Outdoor activiteiten
  3. Hart van de Ardennen

Actieve vakantie met het gezin

Bent u toe aan een actieve vakantie met uw gezin of vrienden? Panoramacamping Petite Suisse biedt u de ideale omstandigheden om een actieve vakantie te ondernemen in een van de outdoor walhalla’s van Europa: de Belgische Ardennen!Vanuit Petite Suisse kunt u diverse mooie mountainbikeroutes uitproberen, kanotochten ondernemen, klimmen. RHM outdoor is gevestigd op de camping en u kunt dus bij hen diverse buitenactiviteiten reserveren om zo uw actieve vakantie compleet te maken.

Klimmen, abseilen en kanovaren, actief op vakantie!

De natuur van de Belgische Ardennen nodigt uit voor een actieve vakantie. In de bosrijke omgeving kunt u prima wandelen en fietsen. De Ardennen zijn ook erg waterrijk, wat zich weer prima leent voor een gezellige kanotocht met familie of vrienden. Een picknick mee in de boot en het feest is compleet! U vaart door smalle kreken en kunt genieten van de stilte op het water. 

Op zoek naar een wat spannender activiteit? De Ardennen hebben ook redelijk wat bergrijke gebieden waar je prima kan klimmen en abseilen. U hoeft geen ervaren klimmer te zijn. Vanuit camping Petite Suisse worden deze buitenactiviteiten professioneel begeleid door RHM Buitensport. Zij organiseren naast dit soort activiteiten ook complete actieve vakanties.

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een ruim en variërend aanbod accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Bekijk de accommodaties

Evenementen en activiteiten voor uw actieve vakantie

Naast outdoor activiteiten kunt u in de omgeving van de camping ook allerlei evenementen bezoeken. De jaarlijks terugkerende Grand Prix in Spa Francorchamps vindt plaats in augustus, maar ook kleinere evenementen zoals het Indian Festival in Recogne of het Straattheaterfestival in Nassogne. Dit jaar voor de 30e keer. Het traditionele zomerfeest is het feest bij uitstek om de Gallo-Romeinse wereld te ontdekken!

Boek nu uw actieve vakantie bij Petite Suisse met een extra voordeel. Kijkt u eens bij onze arrangementen en aanbiedingen. Zo maakt u van uw actieve vakantie een vakantie om nooit meer te vergeten!

 
Boek een actieve vakantie