ArdenParks Petite Suisse
Actieve vakantie Ardennen

Actieve vakantie Ardennen

  • Vele outdoor activiteiten
  • Panoramacamping met kampeerplaatsen en accommodaties
  • Gelegen in het hart van de Ardennen

Actieve vakantie in het hart van de Ardennen

Wandelen door dichte bossen, mountainbiken over modderige paden, kajakken over schitterende rivieren of survivallen; de Ardennen is dankzij de prachtige natuur de ideale locatie voor een actieve vakantie! Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Ardennen en daarmee dé uitvalsbasis voor uw vakantie in de Ardennen. Op onze natuurcamping verblijft u in een comfortabele accommodatie of op een ruime kampeerplaats. Waar u ook verblijft, u zult tijdens uw vakantie in de Ardennen hoe dan ook genieten van een prachtig uitzicht. Onze panoramacamping is namelijk gelegen op een hoogte van 500 meter en biedt een prachtig uitzicht over het gebied. Dat is pas genieten! Wanneer mogen we u verwelkomen op onze sportieve camping?

 
 
 

Uw verblijf bij Petite Suisse in de Ardennen

Wilt u na een actieve dag in de natuur volledig kunnen ontspannen? Dat begrijpen wij als geen ander! Kies daarom voor een comfortabele accommodatie tijdens uw actieve vakantie in de Ardennen. Onze comfortabele accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Wilt u liever tijdens uw vakantie in de Ardennen overnachten met uw eigen kampeermiddel? Dat kan natuurlijk ook! U heeft de keuze uit een kampeerplaats, kampeerplaats comfort of kampeerplaats comfort plus. Iedere kampeerplek is ruim opgezet en beschikt over een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom. Toch op zoek naar de combinatie van gezellig kamperen, met de luxe van een accommodatie? Dan is een glamping accommodatie iets voor u! Bij Camping Petite Suisse vindt u gegarandeerd het perfecte verblijf!

Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze parkfaciliteiten. Neem een duik in het buitenzwembad of bestel in de cafetaria. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zij maken nieuwe vakantievriendjes in de speeltuin of spelen spelletjes met het animatieteam. 

 
 

Ontdek de natuur van de Ardennen

De natuur van de Belgische Ardennen nodigt uit tot een actieve vakantie. In de bosrijke omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. De Ardennen zijn ook erg waterrijk, wat zich prima leent voor een gezellige kanotocht met uw familie of vrienden. Een picknickmand mee in de kano en het feest is compleet! Op zoek naar een een activiteit met wat meer spanning? Ga dan survivallen in de Ardennen! Ga bijvoorbeeld klimmen en abseilen, kanoën over een ruige rivier, mountainbiken of quadrijden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Tip: vanuit onze camping worden veel buitenactiviteiten professioneel begeleid door RHM Buitensport. Zo kunt u dus veilig én met professionele hulp gave outdoor activiteiten uitvoeren. Bent u klaar voor een actieve vakantie in de Ardennen? 

 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

 

🚴 Kan ik ook onder begeleiding activiteiten ondernemen in de omgeving?

Ja, dat is zeker mogelijk! Sommige activiteiten zijn fijner wanneer u begeleidt wordt door professionals. Hiervoor bieden wij de pakketten van RHM Buitensport aan. Op die manier kunt u op een goede en veilige manier genieten van gave outdoor activiteiten!

 

🇧🇪 Wat zijn leuke activiteiten om te doen in de directe omgeving van de camping?

Door de centrale ligging van de camping in het hart van de Ardennen, is een gave activiteit altijd dichtbij. Struin over de vele markten, maak een mooie wandel- of fietstocht of bezoek één van de vele musea in de omgeving. Kijk voor nog meer tips hier.