Actief in de Belgsiche Ardennen
Kom naar Petite Suisse

Actief in de Belgische Ardennen

Wilt u samen met uw gezin weer eens lekker actief bezig zijn tijdens de vakantie? Dan bent u op Panoramacamping Petite Suisse op de juiste plaats. De vierseizoenen camping ligt in Dochamps op 500 meter hoogte in het midden van de Belgische Ardennen. Ideaal gelegen op korte afstand van een aantal karakteristieke plaatsen als La Roche en Durbuy. Geniet van de vele activiteiten die in deze omgeving te beleven zijn. Lekker samen met je gezin in de ongerepte natuur een kanotocht ondernemen, een stevige wandeling, een klimtrail ondernemen in het heuvelachtige gebied rondom Petite Suisse of op zoek naar wildlife in de bossen van de Ardennen. Het hele jaar door worden deze en andere buitensportactiviteiten vanaf de camping georganiseerd.  Er bestaat zelfs een kans dat u in de bossen een familie wilde zwijnen of herten tegen zult komen.

Aankomst
Vertrek

Panorama camping Petite Suisse

Ook voor de jonge reiziger is er genoeg te beleven. Voor deze groep is er een speciaal ‘ranger’ programma, waarin ze actief worden betrokken bij de natuur. Ook is er een compleet animatieprogramma in het hoogseizoen voor alle leeftijden. Lekker ontspannen kunt u ook bij Petite Suisse. Na een inspannend dagje komt u tot rust, vanaf uw plek op de Zuidhelling uitkijkend over het dal. Nagenietend in het licht van de ondergaande zon. Of u neemt nog een snelle duik in het verwarmde zwembad en een afsluitend drankje in de bar.

Verblijf op Petite Suisse

kali-river-173169_1920
10

Altijd super naar mijn zin gehad ! Vriendelijk personeel, genoeg vermaak. En ook zeker voor de avonturiers leuke, sportieve en spannende outdoor activiteiten!

 

Tamara