Vakantiepark België in een prachtige omgeving

Petite Suisse is gelegen in een prachtige omgeving. Vanaf dit vakantiepark in België kunt u zo een prachtig gebied in om te gaan wandelen, mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Op het vakantiepark België zijn vele terrassen die een magnifiek uitzicht bieden op de wijde omgeving.

Petite Suisse is een vakantiepark in België gelegen op het mooiste plekje van de Ardennen - fam. Boetzer

Kamperen of een accommodatie huren

Bij het vakantiepark België kunt u er voor kiezen om gezellig met z'n allen te gaan kamperen. Wanneer u het teveel gedoe vindt om kampeerspullen mee te nemen, kunt u kamperen in één van onze ingerichte tenten. Daarnaast is er de keuze voor een verblijf in een chaletfamiliehuis (voor 12 personen!) of in een gezellige , compleet ingerichte stacaravan.

Vorig jaar hebben wij Petite Suisse geboekt toen we op zoek waren naar een vakantiepark in België. Het was een top-vakantie en de kinderen hebben zich prima vermaakt!

Voorzieningen vakantiepark België

Op vakantiepark België vindt u naast praktische voorzieningen ook veel vermaak. Denk aan bijvoorbeeld een zwembad, een tennisbaan en voor de tieners en ouderen is er een gezellige bar, waar u heerlijke Belgische biertjes of frisse drankjes en ijsjes kunt nuttigen.

Boeken en contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar een camping Ardennen of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via de telefoon, mail of onze LiveChat! U kunt ook direct uw accommodatie zeer gemakkelijk online boeken.