ArdenParks Petite Suisse
Camperplaatsen Belgie

Camperplaatsen België

  • Verharde ondergrond
  • Prachtig uitzicht over de omgeving
  • Gelegen in de Ardennen

Camperplaatsen in België, van alle gemakken voorzien

Trekt u er dit jaar weer met de camper op uit in België? Dan bent u bij Camping Petite Suisse aan het juiste adres. Hier vindt u onze unieke camperplaatsen in België. De camperplaatsen zijn gelegen in een prachtige omgeving, namelijk die van de Waalse provincie Luxemburg met de stad La Roche nabij. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend. U kunt dus in alle seizoenen genieten op deze camperplaatsen in België. 

"Bij toeval hier terecht gekomen maar dit zijn volgens ons de mooiste camperplaatsen in België!"

 
Vanaf
€ 92
3 nachten
2 personen

Camperplaats

Ardennen, Dochamps
62Nee

Camperplaatsen in België op ArdenParks Petite Suisse

Onze mooie camperplaatsen in België zijn voorzien van een eigen watertappunt, een elektra-aansluiting en een vuilwaterafvoer. In en rond het hoofdgebouw kunt u gratis gebruik maken van WiFi. En verblijft u op een camperplaats in België bij Petite Suisse, dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van deze vier sterren ANWB camping. En dan ligt onze camper camping in België ook nog eens in het hart van de Ardennen. U heeft vanaf uw kampeerplaats een prachtig uitzicht over de omgeving. Kortom alles wat u op leuke camperplaatsen in België mag verwachten.

Onze camperplaatsen

  • Eigen stroom- en watertappunt
  • Vuil waterafvoer
  • 10 ampère stroom
  • Huisdiervriendelijk
  • Midden in de Ardennen
 

Een sfeerimpressie van onze mooie camperplaatsen in België 📸

Uw vakantie op onze camper camping in België

Onze camper camping in België heeft naast kwalitatieve sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, een restaurant, een gezellige bar, een buitenzwembad en is gelegen in een prachtige omgeving. In de meeste schoolvakanties kunt u meedoen met het animatieprogramma als u verblijft op één van de leuke camperplaatsen in België. 

Ook de omgeving van onze camper camping in België in de Ardennen is het ontdekken waard. We noemden het al even: onze camperplaatsen liggen in het hart van de Ardennen. Geniet dus van de weelderige natuur, prachtige cultuur en de vele outdoor activiteiten. U hoeft zich geen moment te vervelen. Graag tot ziens op een camperplaats in België bij Petite Suisse!

 
 

Omgeving

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen. Vanaf Petite Suisse verkent u deze prachtige omgeving en boekt u vanaf de camping de leukste buitensporten.

Faciliteiten

De goede faciliteiten op Camping Petite Suisse zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Van buitenzwembad tot de Ardennen Rangers er is van alles te doen!