ArdenParks Petite Suisse
Camperplaatsen Belgie

Met de camper naar België

Summer Deals
Profiteer van 25% korting op geselecteerde accommodaties!
 • Ruime camperplaatsen met verharde ondergrond
 • Prachtig uitzicht over de omgeving
 • Gelegen in de Ardennen

Camperplaatsen in België; van alle gemakken voorzien!

Trekt u er dit jaar weer met de camper op uit? Kom dan vakantie vieren in de Ardennen bij Petite Suisse! Hier vindt u onze ruime camperplaatsen in de natuur van België. De camperplaatsen zijn gelegen in een prachtige omgeving, namelijk die van de Waalse provincie Luxemburg met de stad La Roche nabij. Camping Petite Suisse ligt in het hart van de Belgische Ardennen en is het hele jaar geopend. U kunt dus in alle seizoenen genieten op onze camperplaatsen in België

Comfortabel genieten op een ruime camperplaats

Op uw camperplaats van 100 m² groot ervaart u volop ruimte en comfort. Onze mooie camperplaatsen in België zijn voorzien van een verharde ondergrond, een eigen watertappunt, maximaal 16 ampère stroom en vuilwaterafvoer. Uw huisdier is ook van harte welkom op uw camperplaats! En verblijft u bij Petite Suisse, dan kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten van onze 4-sterren ANWB camping. Plons in het buitenzwembad, sla een balletje op de tennisbaan, ga eropuit met het animatieteam in de schoolvakanties of geniet van een hapje en een drankje bij onze bar.

Over uw camperplaats in België:

 • Ruim opgezet (100 m²)
 • Verharde ondergrond
 • Maximaal 16 ampère stroom
 • Huisdieren zijn welkom
 • In de Belgische Ardennen

Ontdekken en beleven in de Belgische Ardennen

Vanaf uw camperplaats in het mooie België maakt u onbeperkt gebruik van onze topfaciliteiten. Zo kunt u een frisse duik nemen in het zwembad of elkaar uitdagen op de tennisbaan terwijl de kinderen spelen in de gave speeltuin. In de meeste schoolvakanties kunnen de kinderen meedoen met ons animatieprogramma. Ook de omgeving van de Ardennen is het ontdekken waard. We benoemden het al even: onze camperplaatsen hebben een natuurrijke ligging in dit unieke gebied. Dat betekent een vakantie vol natuur, cultuur en gave outdoor activiteiten zoals klimmen, mountainbiken of ziplinen. Wij verwelkomen u graag op een camperplaats in België bij Petite Suisse!

Dit bieden wij op onze bosrijke camping:

  Buitenzwembad met peuterbad
  Uitdagende speeltuinen en volleybalveld
  Tennisbaan en materiaalverhuur
  Animatie in de schoolvakanties
  Gezellige horecagelegenheden

Omgeving

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen. Vanaf Petite Suisse verkent u deze prachtige omgeving en onderneemt u vanaf de camping gave buitensporten.

Faciliteiten

De goede faciliteiten op Camping Petite Suisse zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Van buitenzwembad tot animatie; er is van alles te doen!

Wat eerdere kampeerders ons vroegen:

🐕 Is mijn hond ook welkom op mijn camperplaats?

Jazeker, op onze camperplaatsen zijn maximaal 2 honden toegestaan. Samen met uw trouwe viervoeter maakt u de mooiste wandelingen door de Belgische Ardennen. Geeft u bij het reserveren aan dat uw hond meekomt? Dan houden wij hier rekening mee!

⏰ Zijn de camperplaatsen ook last minute te boeken?

Ook wanneer u op het állerlaatste moment met de camper naar België wilt kunt u terecht bij Petite Suisse voor een last minute vakantie! Dat betekent spontaan genieten op een prachtige locatie.