1. Verharde ondergrond
  2. Mooi uitzicht
  3. In de Ardennen

Camperplaatsen in België, van alle gemakken voorzien

Trekt u er dit jaar weer met de camper op uit in België? Dan bent u bij Camping Petite Suisse aan het juiste adres. Hier vindt u 12 unieke camperplaatsen in België. De camperplaatsen zijn gelegen in een prachtige omgeving. Camping Petite Suisse is het hele jaar geopend. U kunt dus in alle vier seizoen genieten op deze camperplaatsen in België. "Bij toeval hier terecht gekomen maar dit zijn volgens ons de mooiste camperplaatsen in België!"

Boek een camperplaats
 
Vanaf
€ 96

Camperplaats

Ardennen, Dochamps
6Ja
  • Verharde ondergrond
  • Gedeeld watertappunt
  • 10 ampère stroomvoorziening
 

Onze camperplaatsen

  1. Eigen stroom- en watertappunt
  2. Vuil waterafvoer
  3. Uitzicht op de heuvels
  4. Midden in de Ardennen

Camperplaatsen in België op Petit Suisse

Alle camperplaatsen in België zijn voorzien van een eigen watertappunt, een elektra-aansluiting en een vuilwaterafvoer. In en rond het hoofdgebouw kunt u gratis gebruik maken van WIFI. En verblijft u op één van deze camperplaatsen in België, dan kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van deze vier sterren camping. Kortom alles wat u op camperplaatsen in België mag verwachten. De camping heeft naast kwalitatieve sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, een restaurant, een gezellige bar, een buitenzwembad en is gelegen in een prachtige omgeving. In de meeste schoolvakanties kunt u meedoen met het animatieprogramma als u verblijft op één van de camperplaatsen in België. U kunt deze camperplaatsen in België direct boeken. Wanneer u meer informatie wenst, neemt u dan contact op met onze Nederlandstalige receptie.

Boek een camperplaats in België
 

Omgeving

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen. Vanaf camping Petite Suisse verkent u deze prachtige omgeving en boekt u vanaf de camping de leukste buitensporten.

Faciliteiten

De goede faciliteiten op Camping Petite Suisse zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Van vele terrassen t/m Wifi op de gehele camping. Bekijk het hier!