ArdenParks Petite Suisse
Dochamps in de Belgische Ardennen

Natuur rondom Dochamps

  • Ongerepte natuur
  • In het hart van de Ardennen
  • Vele steden in de nabijheid

Verken de ongerepte natuur rondom Dochamps

Er bestaat nog heel wat echte, ongerepte natuur rondom Dochamps, in de Belgische Ardennen, waar niemand weet van heeft. En vanaf onze camping in Dochamps kunt u het allemaal ontdekken! Het is er zo mooi, dat u er de ontstaansgeschiedenis van de Ardennen bij wijze van spreken zo kunt opsnuiven. Mensen die nooit op deze bijzondere plekken geweest zijn, doen de verhalen af als fabels of fantasie. Maar u kunt, als u wilt, deze natuur met eigen ogen beleven. Onder begeleiding van onze eigen Dodon de Ranger, want alleen hij weet hoe het er zo ongerept kan blijven.

Dal, velden en bossen

Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Ideaal voor een wandeling of fietstocht om het schitterende uitzicht over het dal, de velden en bossen te verkennen. Door zijn machtige rotsformaties krijgt u soms het idee dat u in de Zwitserse bergen loopt. Maar u bent hier in de Belgische Ardennen, in het gebied van de Ourthe, met zijn schilderachtige beekjes en prachtige bossen. Breng een bezoek aan een van de talrijke traditionele Belgische steden en plaatsen in de omgeving of maak een uitstapje naar één van de vele attracties of bezienswaardigheden die de omgeving van Petite Suisse rijk is!

Hier vind je Dochamps, midden in de Ardennen ⬇️

Verblijven in Dochamps

De prachtige ongerepte natuur van Dochamps is niet in één dag te ontdekken. Maak er een weekendje of midweek in de Belgische Ardennen in Dochamps van! Bij Petitse Suisse kunt u avontuurlijk kamperen, een stoere glampingtent of comfortabel vakantiehuis huren. Onze camping in Dochamps is dan ook de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de schitterende en uitgestrekte omgeving. En het is fijn thuiskomen op de camping. Een heerlijk zwembad, fijn restaurant en gezellig animatieteam wachten u op!

Tips in Dochamps

  • Wandelen en fietsen
  • Outdoor activiteiten
  • Toeristische tram van Aisne
  • Bezoek de plaatselijke kerken
  • Bezoek de bierbrouwerij van La Chouffe