ArdenParks Petite Suisse
Mooiste camping Europa 2013

Mooiste camping Europa

  • Mooiste camping Europa 2013
  • Prachtig uitzicht
  • Avontuurlijke omgeving

Mooiste camping van Europa

Panoramacamping Petite Suisse in de Belgische Ardennen is één van de mooiste campings van Europa! In 2013 werd onze camping zelfs al eens uitgeroepen tot Beste Camping van Europa. De camping is gelegen in het hart van de Ardennen, op een hoogte van 500 meter. Hierdoor heeft u vanaf uw kampeerplaats of vanuit uw accommodatie een spectaculair vrij uitzicht over het dal en de uitgestrekte bossen. Kom ook kamperen op de mooiste camping van Europa!

 
 

Wat biedt de mooiste camping Europa?

Camping Petite Suisse is gelegen in een prachtig gebied, op een hoogte van 500 meter met spectaculair uitzicht over het hart van de Ardennen. Omringd door natuur, rust, ruimte en idyllische dorpjes. Niet alleen is Petite Suisse tot de mooiste camping van Europa uitgeroepen om haar prachtige ligging, ook de camping zelf wordt goed onderhouden en is voorzien van alle gemakken. Op de kindercamping in de Ardennen is volop animatie te beleven, beschikt over een groot zwembad, een speeltuin met springkussen en een restaurant welke ook speciale kindermenu’s serveert. Daarnaast heeft ook de kwaliteit van het sanitair een grote rol gespeeld in het behalen van de titel Beste Camping Europa 2013!

Een onvergetelijke vakantie bij camping Petite Suisse

Beleef een onvergetelijke vakantie op de mooiste camping van Europa! Camping Petite Suisse beschikt over diverse camper- en kampeerplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van alle essentiële faciliteiten, waardoor u zo luxe kunt kamperen als u zelf wilt. Gaat u liever met zo weinig mogelijk op vakantie maar wilt u wel de charme van het kamperen ervaren? Kijk dan eens bij onze verhuuraccommodaties! U heeft de keuze uit compleet ingerichte familietentenluxe chaletcaravans of authentieke Finse chalets. Gaat u op vakantie met familie of vrienden? Dan is ‘Ons Huis’ de perfecte accommodatie! Boek vandaag nog uw kampeerplaats of accommodatie, in het hoogseizoen zijn we snel volgeboekt. Wees er snel bij en beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin op de mooiste camping van Europa!

Ontdek de prachtige accommodaties

Vanuit uw accommodatie heeft u een prachtig uitzicht over het dal.

Bekijk de prachtige kampeerplaatsen

De plaatsen zijn voorzien van alle essentiële voorzieningen, waardoor u zo luxe kunt kamperen als u zelf wilt.