1. Panorama camping
  2. Openlucht zwembad
  3. Buitenactiviteiten

Kampeerplaatsen op maat

Bij Petite Suisse kennen we vier verschillende kampeerplaatsen, zodat er voor iedere bezoeker een geschikte plaats te vinden is. U kunt kiezen uit ‘Comfort’, ‘Comfort Plus’, 'tentplaatsen' en ‘camperplaatsen’. Kies in onderstaand overzicht de kampeerplaats die bij u past!

Boek hier uw kampeerplaats
 
Vanaf
€ 96

Kampeerplaats Comfort

Ardennen, Dochamps
6Ja
  • Gedeeld watertappunt
  • 10 ampère stroomvoorziening
Vanaf
€ 96

Kampeerplaats

Ardennen, Dochamps
6Ja
  • Gedeeld watertappunt
  • 10 ampère stroomvoorziening
Vanaf
€ 96

Kampeerplaats Comfort Plus

Ardennen, Dochamps
6Ja
  • 10 ampère stroomvoorziening
  • Kabel TV aansluiting mogelijk
  • Eigen watertappunt en waterafvoer

De verschillende kampeerplaatsen van Petite Suisse

De ‘Comfort’ kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom over een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen en een watertappunt binnen handbereik. 

Kiest u in plaats van een ‘Comfort’ kampeerplaats voor een ‘Comfort Plus’ plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt én waterafvoer op uw kampeerplek. Ook zijn deze kampeerplaatsen groter: met een oppervlakte van minimaal 115 m2 heeft u net dat beetje extra voor een fantastische kampeervakantie.

Wij bieden ook speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. De meeste camperplaatsen beschikken naast bovengenoemde kenmerken óók over een verhard gedeelte waar uw camper op kan staan, met daarnaast een gedeelte met gras voor dat herkenbare en vertrouwde kampeer-gevoel!

Ontspannen op een kampeerplaats bij Petite Suisse

Wanneer u ervoor kiest uw vakantie op één van onze kampeerplaatsen door te brengen kunt u verzekerd zijn van een heerlijk ontspannen vakantie. Beeld u zich eens in: u en uw kinderen worden wakker en het eerste dat u ervaart is de heerlijke frisse lucht van de Ardennen. Wanneer u vervolgens uw tent uit stapt is een geweldig uitzicht over de Ardennen het eerste dat u ziet. Terwijl u wakker wordt met een heerlijk ontbijt maakt u alvast plannen voor de activiteiten van vandaag. U kunt bijvoorbeeld heerlijk sporten in de natuur terwijl uw kinderen gaan voor een opleiding als echte Ardennen Ranger!
Bij Petite Suisse vindt u altijd een kampeerplaats op maat voor een perfecte kampeervakantie! Maak gebruik van de buitenactiviteiten die camping Petite Suisse biedt, en natuurlijk kan een groot aanbod van animatie voor uw kinderen niet ontbreken!

 
Boek uw kampeerplaats
 

Ontdek de camping en de Belgische Ardennen!