ArdenParks Petite Suisse
Kampeerplaatsen op maat

Kampeerplaatsen met uitzicht over het dal

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!
  • Panorama camping
  • Outdoor swimming pool
  • Buitenactiviteiten

Kampeerplaatsen op maat

Bij Petite Suisse kennen we vier verschillende kampeerplaatsen, zodat er voor iedere bezoeker een geschikte plaats te vinden is. U kunt kiezen uit ‘Comfort’, ‘Comfort Plus’, 'tentplaatsen' en ‘camperplaatsen’. Kies in onderstaand overzicht de kampeerplaats die bij u past!

Vanaf
€ 112
3 nachten
2 personen

Kampeerplaats Comfort

Ardennen, Dochamps
62Nee
Vanaf
€ 112
3 nachten
2 personen

Tentplaats

Ardennen, Dochamps
62Nee
Vanaf
€ 112
3 nachten
2 personen

Kampeerplaats Comfort Plus

Ardennen, Dochamps
62Nee

De verschillende kampeerplaatsen van Petite Suisse

De ‘Comfort’ kampeerplaatsen zijn ongeveer 100 m2 groot en beschikken naast een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère stroom over een tv-aansluiting met Belgische en Nederlandse kanalen en een watertappunt binnen handbereik. 

Kiest u in plaats van een ‘Comfort’ kampeerplaats voor een ‘Comfort Plus’ plaats, dan heeft u ook een eigen watertappunt én waterafvoer op uw kampeerplek. Ook zijn deze kampeerplaatsen groter: met een oppervlakte van minimaal 115 m2 heeft u net dat beetje extra voor een fantastische kampeervakantie.

Wij bieden ook speciale camperplaatsen met extra luxe voorzieningen. De meeste camperplaatsen beschikken naast bovengenoemde kenmerken óók over een verhard gedeelte waar uw camper op kan staan, met daarnaast een gedeelte met gras voor dat herkenbare en vertrouwde kampeer-gevoel!

Ontspannen op een kampeerplaats bij Petite Suisse

Wanneer u ervoor kiest uw vakantie op één van onze kampeerplaatsen door te brengen kunt u verzekerd zijn van een heerlijk ontspannen vakantie. Beeld u zich eens in: u en uw kinderen worden wakker en het eerste dat u ervaart is de heerlijke frisse lucht van de Ardennen. Wanneer u vervolgens uw tent uit stapt is een geweldig uitzicht over de Ardennen het eerste dat u ziet. Terwijl u wakker wordt met een heerlijk ontbijt maakt u alvast plannen voor de activiteiten van vandaag. U kunt bijvoorbeeld heerlijk sporten in de natuur terwijl uw kinderen gaan voor een opleiding als echte Ardennen Ranger!
Bij Petite Suisse vindt u altijd een kampeerplaats op maat voor een perfecte kampeervakantie! Maak gebruik van de buitenactiviteiten die camping Petite Suisse biedt, en natuurlijk kan een groot aanbod van animatie voor uw kinderen niet ontbreken!

Ontdek de camping en de Belgische Ardennen!