Panorama camping Petite Suisse
in het hart van de Ardennen

Camping Belgische Ardennen

Panoramacamping  Petite Suisse is een mooie centraal gelegen camping in de Belgische Ardennen. De ligging is perfect, op een hoogte van 500 meter met uitzicht over de prachtige groene omgeving. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden, outdoormogelijkheden en fantastische natuur waar u naar hartenlust fiets- en of wandeltochten kunt ondernemen. Vanuit deze prachtige camping in de Belgische Ardennen kunt u tevens een bezoek brengen aan de vele sportieve evenementen die in de omgeving worden ondernomen, zoals de Grand Prix in Spa Francorchamps en diverse wielerevenementen.

Aankomst
Vertrek

Animatie op de camping in de Belgische Ardennen

Vanuit de camping worden veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo is er elke dag in het hoogseizoen van alles te beleven. Voor echte buitenkinderen vanaf 8 jaar hebben we het speciale Rangerprogramma, waarbij er activiteiten worden georganiseerd zoals bomen meten, dieren spotten of sporen zoeken. Spannend en leerzaam tegelijk. Ook het animatieteam en de legendehelden staan voor jullie klaar om van jullie vakantie een leuke en gezellige tijd te maken met allerlei knutselactiviteiten, sportactiviteiten en muzikale evenementen.

Veel voorzieningen op de camping in de Belgische Ardennen

Panoramacamping Petite Suisse ligt als enige camping in de Belgische Ardennen op een hoogte van 500 meter en heeft dus een prachtig uitzicht vanuit de mooie terrassen. Het uitzicht op de camping over de bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen is er een om nooit meer te vergeten.

Maak gebruik van de tennisbaan, de speeltuin of het heerlijke, kindvriendelijk en verwarmde zwembad. Of u nu lekker actief wilt zijn of lekker wilt ontspannen onder het genot van een spannende thriller, op Petite Suisse bent u op het juiste adres.   

In de avond kunt u gezellig gaan eten in het knusse restaurant en een drankje nemen in de bar, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin of meedoen aan een gezellige activiteit georganiseerd door het animatieteam.

Verwarmd buitenzwembad
Animatieprogramma
Outdooractiviteiten