ArdenParks Petite Suisse
ANWB camping België

ANWB camping België

  • 4-sterren camping
  • Kamperen, glamping en vakantiehuizen
  • Met buitenzwembad

ANWB camping in België

Wanneer u op zoek bent naar een leuke ANWB camping in België bent u bij Petite Suisse aan het juiste adres. Onze 4-sterren camping ligt in het hart van de Belgische Ardennen en biedt een prachtig uitzicht over het gebied. U kunt op onze ANWB camping in de Ardennen kamperen, een glamping accommodatie of vakantiehuis huren. Kamperen kunt u op camping Petite Suisse met uw eigen tent, caravan of camper. Op een ANWB camping horen natuurlijk ook goede faciliteiten. U vindt op onze camping een buitenzwembad met kinderbad, bar en restaurant, animatieteam en diverse (buiten)sportactiviteiten. 

 

Uw verblijf op onze 4-sterren camping

Wanneer u kiest voor een kampeervakantie op onze ANWB camping in de Ardennen, heeft u de keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen. U beschikt altijd over 10 ampère stroom. Verder heeft u een eigen of gedeelde watervoorziening. Het verwarmde sanitair is ook van hoog niveau en voorzien van alle benodigdheden, waaronder een speciale kinderruimte. Tevens kunt u uw hond meenemen op onze huisdiervriendelijke ANWB camping in België.

Wanneer u toch liever kiest voor iets meer comfort maar toch het kampeergevoel wilt behouden, dan bieden wij ook glamping accommodaties aan! En voor nóg meer comfort kunt u ook kiezen voor een chalet of vakantiehuis. Onze accommodaties op onze 4-sterren camping zijn geschikt voor maximaal 4 tot 8 personen. Onze ANWB camping in België is het hele jaar door geopend, wanneer mogen wij u verwelkomen?

Een sfeerimpressie van onze ANWB camping in de Belgische Ardennen 📸

 

Tips op en rondom camping Petite Suisse

Op onze ANWB camping in de Belgische Ardennen hoeft u zich geen moment te vervelen. Het leuke buitenbad met kinderbad, het animatieteam (in de vakantieperiodes), de smakelijke horeca en de buitensportactiviteiten maken het een vakantie om nooit te vergeten! En ook aan de praktische zaken is op onze ANWB camping in België gedacht. Zo is er een wasserette, laadpunt voor de elektrische auto en een campingwinkel. Vanaf onze 4-sterren camping in België onderneemt u ook eenvoudig leuke uitstapjes. Ga bijvoorbeeld survivallen in de Ardennen of ontdek de vele dorpjes en steden in omgeving met gezellige markten en brocantes. Even tot rust komen doet u in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. 

Onze tips

  • Raften in de Ardennen
  • Mountainbiken door de bossen
  • Dagje naar Spa Francorchamps
  • Klimmen hoog in de bomen
  • Bezoek aan de bierbrouwerij Achouffe
  • De weg zoeken met een GPS tocht