Camping Petite Suisse gelegen in het hart van de Ardennen

De prachtige omgeving, waar camping Petite Suisse ligt, is één van de goede redenen om op deze camping te kamperen. Door de terrassen, die het een panoramacamping maken, is het uitzicht geweldig. Maar ook de camping zelf is uiteraard het verblijven waard. Er zijn verschillende faciliteiten zoals een bar & restaurant waarbij u ook uitzicht heeft op het gezellige zwembad en de heuvels van de Ardennen. Het animatieteam zorgt voor een leuk en uitdagend programma waarbij u of uw kinderen zich prima kunnen vermaken. Bekijk de plattegrond van de camping om te zien hoe Petite Suisse eruit ziet.  

 
Boek nu!
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!

Natuur in de streek

De Ardennen zijn bij uitstek een gebied voor heerlijke wandelingen of fietstochten om de natuur te kunnen beleven. De bossen rondom Petite Suisse bieden rust en natuur voor iedereen. En als u de bossen heeft verkend, staan de watervallen, het stuwmeer van Nisramont en de rotsformaties van La Roche op u te wachten. Achter elke heuvel schuilt weer een ander stukje mooie natuur. En willen de kinderen avontuurlijk wandelen? Neem ze dan mee naar Park Chlorophylle waar ze zich vermaken met klimmen en klauteren tijdens een rondwandeling van ongeveer 1 uur. Ze hebben het niet in de gaten, zo veel pret zullen ze er beleven!

 

De streek van de Ourthe en Aisne

De streek Ourthe en Aisne bestaat uit de gemeenten Durbuy, Erezée, Hotton, Manhay en Rendeux. Ze is gelegen in het noorden van de provincie Luxemburg en heeft een gunstige geografische ligging die haar het hele jaar door, gemakkelijk bereikbaar maakt. Ze bestaat uit meer dan honderd dorpen en één klein stadje (Durbuy); allen zeer charmant maar eveneens zeer verschillend. De Ourthe en de Aisne maken er een toeristische streek van: uitstapjes en verblijven, actieve en sportieve vakanties, patrimonium, cultuur en gastronomie.

Naast de prachtige landschappen van de Belgische Ardennen, de Famenne en de Condroz, prachtige dorpen waarvan er twee erkend zijn door de vereniging "Les Plus Beaux Villages de Wallonie", nl. Ny en Wéris. Opmerkelijke grotten (Hotton), kleine kapelletjes, geheimzinnige kastelen, streekproducten, vreemde legendes en een zeer levende folklore. Voor bijkomende informatie kan u terecht bij de verscheidene toeristische kantoren of natuurlijk bij ons!

Boek deze camping in de Ardennen