Corsendonk Camping Petite Suisse
Zomervakantie Ardennen

Zomervakantie

  • Zomervakantie in de Ardennen
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Buitenzwembad en restaurant geopend

Zomervakantie in de Ardennen

Denkt u erover om uw zomervakantie in de Ardennen door te brengen? Goede keus! Wanneer u in de zomervakantie bij Camping Petite Suisse verblijft overnacht u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie. Vanaf onze panoramacamping in de Ardennen heeft u een prachtig uitzicht over het dal; dat betekent volop genieten! Of u uw zomervakantie in de Ardennen met z'n tweeën wilt doorbrengen of uw vakantie wilt vieren met het hele gezin; het kan allemaal bij Camping Petite Suisse. Met wie brengt u de zomervakantie in de Ardennen door?

Boek uw zomervakantie
 

Uw verblijf in de Ardennen

Houdt u van het buitenleven en wilt u in de zomervakantie het allerliefste kamperen? s' Avonds gezellig spelletjes spelen voor de tent en samen koken; echt even quality time met elkaar. Bij Camping Petite Suisse kunt u in de zomervakantie kamperen op ruime en groene kampeerplaatsen. U heeft de keuze uit een U heeft de keuze uit een standaard-, comfort- of comfort plus kampeerplaats. Afhankelijk van welk type u kiest beschikt u over een eigen of gedeeld watertappunt, 10 ampère elektra en de mogelijkheid tot CAI-aansluiting.

Wilt u liever iets meer comfort tijdens uw zomervakantie in de Ardennen? Kies dan voor een glamping accommodatie, stacaravan, chalet of vakantiehuis. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Dus ook met een grotere groep kunt u bij ons terecht. Onze glamping accommodaties zijn volledig ingerichte tenten; u ervaart zo toch het échte kampeergevoel, maar hoeft niets zelf mee te nemen. De stacaravan, het chalet en het vakantiehuis zijn ook van alle gemakken voorzien. U beschikt over een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en een eigen veranda of terras. 

Camping Petite Suisse in de Ardennen

Tijdens de zomervakantie kunt u zich bij Camping Petite Suisse uitstekend vermaken. Zoek verkoeling in het buitenzwembad en geniet van het zonnetje op de ligbedden. Of speel een potje tennis op de tennisbaan; wie gaat er winnen? De kids vermaken zich opperbest in de speeltuin of ze spelen spelletjes met het enthousiaste animatieteam. Heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons restaurant en geniet van een lekkere maaltijd. Niet alleen op onze camping is genoeg te beleven, ook een bezoekje aan de omgeving van onze camping in de Ardennen is zeker de moeite waard. In de zomervakantie maakt u de meest prachtige wandel- of fietstochten door de natuur, kunt u heerlijk kanovaren of een gezellige stad in de omgeving bezoeken. Viert u dit jaar uw zomervakantie in de Ardennen?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid