ArdenParks Petite Suisse
Wlelerronde Ardennen

Wielerronde Ardennen

  • Nabij wielerronde Luik-Bastenamekn-Luik
  • Openlucht zwembad
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

De mooiste wielerronde in de Ardennen?

Houdt u van de spanning van de prachtige wielrensport? Dan kunt u de Luik Bastenaken Luik wielerronde natuurlijk niet missen! De parcours van deze wielerronde in de Ardennen is maar liefst 258 kilometer en u kunt op de eerste rij staan! Vanuit de mooie panoramacamping Petite Suisse kunt u naar één van de punten waar het parcours langs gaat en uw held of helden van dichtbij aanmoedigen! De sfeer rondom de wielerronde in de Ardennen is al een feest op zich. Beleef de spanning en kom kamperen of huur een accommodatie op Petite Suisse!

Wilt u de wielerronde Ardennen zien en kamperen?

Kom dan naar camping Petite Suisse en verblijf met eigen kampeermiddel op één van de mooie kampeerplaatsen of huur een accommodatie. Zo kunt u in de buurt van de wielerronde Luik-Bastenaken-Luik overnachten en niet alleen genieten van de spanning van de race, maar ook van de prachtige omgeving. Petite Suisse is gelegen op een hoogte van 500 meter en heeft door de terrassen indeling geweldig uitzicht over het dal en de heuvels. In het hart van de Belgische Ardennen kunt u zich uitermate vermaken. Niet alleen de wielerronde in de Ardennen kunt u zien, maar ook de pittoreske dorpen in de buurt zijn een genot om te bezoeken. Boek direct uw kampeerplaats of accommodatie online.

 

Kamperen

Accommodaties op Petite Suisse tijdens de wielerronde Ardennen

Heeft u geen eigen kampeermiddel en wilt u toch graag kamperen? Dat kan! Op Petite Suisse zijn er verschillende accommodaties te huur. U kunt verblijven in een familietent, een houten chalet, een Finse chalet, een stacaravan of met het vrienden in het vakantiehuis! Alle accommodaties zijn volledig ingericht, zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de spannende wielerrace, Luik-Bastenaken-Luik. 

 
 

Faciliteiten tijdens een weekend Ardennen

Er zijn verschillende voorzieningen op Petite Suisse. Zo kunt u sportief een balletje slaan op de tennisbaan, lekker zwemmen in het buitenzwembad of de kids laten spelen in de speeltuin. Natuurlijk horen een hapje eten en een drankje drinken er ook bij tijdens een weekend weg in de Ardennen en dat kan ideaal in de bar en het restaurant. Met een terras dat prachtig uitzicht biedt op de omgeving. Boek direct online!