1. Panorama camping
  2. Openlucht zwembad
  3. Buitenactiviteiten

U wilt een weekend naar de Ardennen?

Kom dan naar de prachtige Panoramacamping Petite Suisse gelegen op 500 meter hoogte. Door de terrassen indeling is het uitzicht geweldig op de heuvels en het dal. Perfect voor een rustig en ontspannen weekendje of voor een avontuurlijk en spannend weekend. Het is namelijk allemaal mogelijk tijdens uw weekend in de Ardennen. Heeft u eigen kampeermiddelen? Dan kunt u kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen met prachtig uitzicht. Heeft u geen kampeermiddelen of wilt u liever luxer verblijven? Huur dan één van de volledig ingerichte accommodaties. Boek direct uw weekend in de Ardennen online!

 
Boek uw vakantie in de Ardennen
 

Verblijf een weekend in een accommodatie in de Ardennen

Heeft u behoefte aan luxe tijdens uw weekend weg? Dan hebben wij verschillende accommodaties voor u. Denk hierbij aan een prachtige Finse chalet, helemaal boven op onze camping gelegen met het mooiste uitzicht. Ook zijn er verschillende luxe chalets. Wilt u meer het kampeergevoel ervaren? Dan zijn er ook stacaravans en voor het echte kampeergevoel verhuren wij ook volledig ingerichte tenten. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en staan voor u klaar wanneer u aankomt. Boek uw accommodatie direct online voor uw weekend Ardennen.

Kamperen tijdens uw weekend Ardennen?

Wilt u graag kamperen tijdens uw weekend in het hart van de Belgische Ardennen? De kampeerplaatsen op Petite Suisse zijn geschikt voor verschillende kampeermiddelen, zo kunt u met uw tent, caravan of camper komen. Voor de camper zijn er speciale camperplaatsen, waarbij er een gedeelte van de plek verhard is. Bekijk de kampeerplaatsen om te zien welke het beste bij u past tijdens uw weekend in de Ardennen.

Heeft u een familie of vrienden weekend in de planning? Ook dan is Petite Suisse de beste keuze. Direct bij aankomst zult u het vakantiehuis zien staan. Dit luxe vakantiehuis is ideaal voor maximaal tien volwassenen en twee kinderen. Zo kunt u een gezellig weekend verblijven op de mooiste plek in het hart van de Belgische Ardennen. In het vakantiehuis bevinden zich meerdere slaapkamers en ook nog een sauna. Boek nu uw vakantiehuis tijdens een weekend Ardennen online!

 
Boek een weekendje naar de Ardennen
 

Faciliteiten tijdens een weekend Ardennen

Er zijn verschillende voorzieningen op Petite Suisse. Zo kunt u sportief een balletje slaan op de tennisbaan, lekker zwemmen in het buitenzwembad of de kids laten spelen in de speeltuin. Natuurlijk horen een hapje eten en een drankje drinken er ook bij tijdens een weekend weg in de Ardennen en dat kan ideaal in de bar en het restaurant. Met een terras dat prachtig uitzicht biedt op de omgeving. Boek direct online!