ArdenParks Petite Suisse
Vakantie Ardennen

Vakantie Ardennen

Summer Deals
Profiteer t/m 15 juli van 25% korting op alle accommodaties!
  • Gelegen in het hart van de Ardennen
  • Panoramacamping
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Op vakantie in Ardennen

Op zoek naar een vakantie in de Ardennen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Ardennen, met een prachtig panorama uitzicht over het dal, de velden, schilderachtige beekjes en bossen. Petite Suisse is de ideale camping wanneer u op zoek bent naar een sportieve vakantie in de Ardennen. Camping Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte in het hart van de Ardennen. Het is dan ook de ideale locatie voor het beoefenen van verschillende buitensporten. Of u nu wilt mountainbiken, klimmen, kanoën of abseilen alles is mogelijk en wordt vanaf de camping georganiseerd. Vanaf de camping worden in groepsverband verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. Wilt u graag iets anders? Stel dan uw eigen sportieve avontuur samen en trek er op uit!

Overnachten tijdens uw vakantie in de Ardennen

Kamperen in de Ardennen maakt uw vakantie compleet. Camping Petite Suisse biedt verschillende camper en kampeerplaatsen aan. Wilt u een iets ruimere plek voor uw tent of caravan dan kunt u onze kampeerplaats comfort plus boeken. Houdt u er niet van om te kamperen? U kunt tijdens een vakantie Ardennen er ook voor kiezen om te overnachten in één van onze accommodaties. Zo hoeft u zelf geen kampeerspullen mee te nemen. Kom overnachten in een ingerichte tentFins Chalet, een chalet of een caravan. Wilt u graag met een grotere groep komen? Dan bieden wij ook een vakantiehuis in de Ardennen aan voor 12 personen!

Voorzieningen tijdens uw vakantie

Op onze camping vindt u veel voorzieningen die ervoor zorgen dat niemand zich verveelt tijdens de vakantie. Zo beschikt onze camping over een zwembadspeelplaats en animatieteam. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen en de herfstvakantie dagelijks activiteiten voor zowel jongeren als volwassenen.

"Afgelopen mei zijn wij op vakantie Ardennen geweest. Een prachtige afwisseling van uitrusten en spannende sporten beoefenen. Wij hebben ons in ieder geval vermaakt! "- Peter

Tijdens een vakantie Ardennen zijn er veel verschillende buitensport activiteiten die u en uw kinderen kunnen uitoefenen. Maar ook rustige activiteiten zijn volop aanwezig. Trek er op uit om de kastelen te bekijken, ga naar een van de vele wildparken of bekijk de grotten. Wilt u graag op vakantie naar de Ardennen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail.