1. Gelegen in het hart van de Ardennen
  2. Uitgebreid buitensport programma
  3. Avontuur, rust en natuur

Survival camping in de Ardennen

Petite Suisse in Dochamps is de perfecte survival camping in het hart van de Belgische Ardennen. Op 500 meter hoogte en met de speciale terrassenindeling is het uitzicht altijd mooi. U kunt kamperen op de ruime kampeerplaatsen en vanaf de camping worden er vele verschillende survival activiteiten georganiseerd door RHM buitensport. In het hartje van de Ardennen kunt u dus survival en outdoor ten volle beleven. Klimmen, abseilen, speleo, kanovaren, boogschieten en mountainbiken is nog maar een greep uit het bomvolle programma dat RHM Buitensport op onze camping aanbied. Boek nu!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 

Waarom is Petite Suisse dé survival camping Ardennen?

RHM Buitensport heeft in de vakanties een receptietent op de camping waar u al u gewenste survival activiteiten kunt boeken. En alle mogelijke survival outdoor activiteiten zijn mogelijk. U hoeft nooit te ver te reizen, want survival camping Ardennen ligt echt midden in de prachtige Ardennen. Vermaak naast het survivallen is ook aan gedacht op camping Petite Suisse, dineren, een drankje aan de bar, tennissen en zwemmen, het kan allemaal bij survival camping. De keuze is aan u, gaat u gezellig kamperen of komt u met een hele groep in het groepshuis? Het kan allebei op deze mooie camping in België. Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever na een dag survivallen in een luxere accommodatie bij wilt komen, dan kunt u één van de volledig ingerichte accommodaties huren zoals een stacaravanfamilietentchalet of Fins chalet. Er is dus genoeg keuze voor u en genoeg te doen. Wacht niet langer en boek direct uw survival kampeervakantie in de Ardennen!

Petite Suisse, de sportieve camping in de Ardennen

Natuurlijk kunt nog vragen hebben over camping Petite Suisse. Op deze website staat veel informatie over de camping, het kamperen, de accommodaties, de voorzieningen, de omgeving en de plattegrond. Kunt u uw antwoorden niet vinden? Dan kunt u kijken bij veelgestelde vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. De receptie spreekt ook Nederlands. Neem contact op via het contactformulier of door te bellen naar: +32 (0) 84 444 030. Graag tot ziens op survival camping Ardennen.

 
Boek uw survival vakantie
 

Omgeving camping Petite Suisse