1. Panoramauitzicht
  2. Outdoormogelijkheden
  3. Animatieteam

Panoramacamping in de Belgische Ardennen

Panoramacamping Petite Suisse is een prachtig gelegen camping in de Belgische Ardennen in Dochamps, vlakbij La Roche. De camping leent zich uitstekend voor een korte of lange (outdoor)vakantie met vrienden of familie. Of het nu mountainbiken, wandelen, kanoen of klimmen is. Er zijn volop mogelijkheden om buitensporten te beoefenen in de omgeving van Petite Suisse.

De ligging is erg centraal, waardoor culturele uitstapjes, wandelingen door de prachtige natuur en bezienswaardigheden of uitstapjes voor kinderen allemaal in de buurt zijn. Petite Suisse is gelegen op 500 meter hoogte en heeft dus een prachtig panoramisch uitzicht over het dal. Dit biedt ook mogelijkheden voor de natuur- en rustzoeker. De camping heeft veel voorzieningen zoals een campingwinkelverwarmd zwembadrestaurant en bar, maar ook speelmogelijkheden zowel binnen als buiten. Petite Suisse heeft dus veel te bieden!

  • Verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en apart peuterbad
  • Uitgebreid recreatie- en watersportprogramma
  • Buitenspeeltuin
  • Sportvelden (voetbal, volleybal, tennis)
  • Mountainbikeverhuur
 
Boek deze panoramacamping
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het hart van de Ardennen. Geniet van het prachtige uitzicht over de wijde omgeving dat de Ardennen te bieden heeft. Bekijk ons aanbod aan kampeerplaatsen en boek nu!
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Camping Petite Suisse biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties in de Belgische Ardennen. Van Fiji Stacaravans tot een Fins Chalet, van een Bungalowtent tot een vakantiehuis voor 12 personen.
Bekijk de accommodaties
 

Ontdek onze panoramacamping in de Ardennen