Kindvriendelijke camping in de
Belgische Ardennen

Kindvriendelijke camping

Panoramacamping Petite Suisse is een zeer kindvriendelijke camping.

Met veel kinderactiviteiten, een uitgebreid animatieprogramma en verwarmd zwembad en zelfs een rangerprogramma, kunnen kinderen zich optimaal vermaken en zullen zij zich niet snel vervelen op Petite Suisse. Van buitenactiviteiten tot muzikale activiteiten en zwemmen tot knutsels maken. Het kan allemaal op de kindvriendelijke camping Petite Suisse.

Aankomst
Vertrek

Kindvriendelijke campinganimatie

Komt u gezellig vakantie vieren op Petite Suisse? Naast de prachtige natuur in de omgeving van de camping met veel buitensport activiteiten voor jong en oud, is er op de camping van alles te beleven voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Van knutselen, tot sportevenementen als een slagbaltoernooi of een heuse vossenjacht. Dit soort activiteiten maakt Petite Suisse tot een zeer kindvriendelijke camping. In het hoogseizoen worden dagelijks ook leuke spellen en gave speurtochten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Ook wordt het podium goed gebruikt en zal er in de zomer een wervelende theatershow worden opgevoerd. Ben jij ook zo benieuwd?

De nadruk van de activiteiten ligt op buiten, een heerlijk kampvuur en vele outdooractiviteiten maken het verblijf gewoonweg bijzonder.

Is de omgeving van de camping ook kindvriendelijk?

Ook de vele kinderactiviteiten in de buurt maken het een kindvriendelijke camping.

Wat dacht u van een leuke kanotocht of een bezoekje aan het dierenpark in de buurt van de camping. Fakkeltochten worden georganiseerd naar het kasteel dat vlakbij de kindvriendelijke camping ligt. Met zijn allen loop je dan een route met een brandende fakkel. Spannend, maar ook gezellig in een optocht volop lichtjes.

Kindvriendelijke camping met kinderfaciliteiten

Kindvriendelijke camping Petite Suisse met zijn faciliteiten speciaal voor kinderen

Kinderen zijn dol op spelen en zwemmen. Op Petite Suisse kunnen ze volop genieten van kindvriendelijke faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, speeltuinen en een tennisbaan. Ook als het slecht weer is, kunnen de kinderen binnen naar hartenlust spelen in de binnenspeeltuin. De sanitair gebouwen zijn ook voorzien van sanitair op kinderhoogte.

 

_MG_4976
10

"Wij gaan dit jaar voor de 3de keer naar deze topcamping! Er zullen nog vele jaren volgen!"  

Kelly