1. Terrassen camping
  2. Prachtig uitzicht
  3. Camperplaatsen

Kindercamping in de Ardennen

Camping Petite Suisse is dé kindercamping in de Ardennen! Op camping Petite Suisse beleven zowel u als uw kinderen een onvergetelijke vakantie. De camping organiseert van alles op het gebied van entertainment en buitenactiviteiten. Een prachtig verwarmd zwembadindoor- en outdoor speeltuinen en volop animatie; een vakantie om van te dromen!

De leukste kindercamping in de Ardennen

Wilt u een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin? Boek dan uw vakantie op de leukste kindercamping in de Ardennen; camping Petite Suisse! De camping biedt allerlei activiteiten waardoor uw kinderen oneindig plezier kunnen beleven. Zo is er in de vakanties een veelzijdig animatieprogramma en wordt er veel georganiseerd op het gebied van entertainment en buitenactiviteiten. Met mooi weer kunnen de kinderen spannende watergevechten houden in het prachtige zwembad, geschikt voor zowel jong als oud. Liever klimmen en klauteren, springen of voetballen? Ook dat kan! De camping beschikt over een grote buitenspeeltuin, een springkussen en een voetbalveld.

Zelfs met slecht weer hoeven de kinderen zich niet te vervelen op camping Petite Suisse. De camping beschikt ook over een avontuurlijke binnenspeeltuin, opgedeeld in een speciaal speelgedeelte voor de allerkleinsten en een deel voor de oudere kinderen. Geen zin om zelf te koken of eropuit te gaan? Schuif dan eens aan in ons restaurant, waar wij ook speciale kindermenu’s serveren! Behoefte aan nóg meer avontuur? Waag je dan eens aan ons Rangerprogramma, bomvol survivalactiviteiten, speciaal voor de kinderen.

 
Boek uw kampeerplaats
 

Verblijf op de leukste kindercamping in de Ardennen

Niet alleen is Petite Suisse de leukste kindercamping in de Ardennen dankzij de vele activiteiten, ook is de camping perfect voor een vakantie met kinderen dankzij het speciale kindersanitair! Ook de ouders hoeven zich geen moment te vervelen. Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, op 500 meter hoogte, waardoor u vanuit uw camper of tent of (luxe) accommodatie een prachtig uitzicht over de uitgestrekte bossen heeft.

Ook in de omgeving valt er genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Ga op survivaltocht, verken de Ardennen vanaf het water in een kano of cross door de heuvelachtige bossen op een mountainbike. Een echte cultuurliefhebber? Bezoek dan eens de vele grotten, historische kastelen of één van de omliggende pittoreske dorpjes. Boek uw onvergetelijke vakantie op Petite Suisse, dé kindercamping in de Ardennen!

 
Bekijk onze arrangementen
 

Kamperen bij Petite Suisse