Kamperen Ardennen

Kamperen in de Ardennen

Gaat u dit jaar kamperen in de Ardennen? We zien u graag op Camping Petite Suisse. Camping Petite Suisse is een 4 sterren camping en uitgeroepen tot beste camping van Europa in 2013. Petite Suisse biedt alles wat u op uw vakantie nodig heeft. Zo wordt kamperen in de Belgische Ardennen comfortabel kamperen. Camping Petite Suisse beschikt over goed en schoon sanitair. Ook tijdens de minder warme dagen kunt u fijn douchen en wassen in ons verwarmde sanitair complex. Heeft u behoefte om uw kledij te wassen? Dan kunt u dit doen in onze wasserette.

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats Comfort plus

Kampeerplaats Comfort plus

Maximaal 6 personen
meer info
Camperplaats

Camperplaats

Maximaal 6 personen
meer info
Kampeerplaats Comfort

Kampeerplaats Comfort

Maximaal 6 personen
meer info

Kamperen in de Ardennen met comfort

Wilt u ’s ochtends fijn ontbijten met verse broodjes? Dan kunt u in onze campingwinkel terecht waar een ruime keuze aan diverse broodjes zoals croissantjes, chocoladebroodjes en stokbrood is. Wanneer u eens geen zin heeft om te koken dan kunt een hapje en drankje doen in ons restaurant. Wij serveren een dagelijks variërend menu. Voor de kinderen is er een speeltuin met luchtkussen. In het hoogseizoen en de vakantieperiodes verzorgt het animatieteam verschillende activiteiten om uw kinderen te vermaken tijdens hun verblijf bij Petite Suisse. Niet alleen voor de kinderen zijn er activiteiten. Ook de volwassenen kunnen meedoen aan de activiteiten. Het afwisselende landschap van velden en bossen van de Ardennen is daarnaast uitermate geschikt voor buitensportactiviteiten. Zo kunt u tijdens uw verblijf fantastisch hiken, mountainbiken, klimmen, abseilen en kanotochten maken. Alles georganiseerd vanaf de camping door RHM Buitensport. Wilt u liever zelf uw programma samenstellen? Dan kan! Kies voor actie en avontuur en trek de Ardennen in.

“Voor de eerste keer kamperen in de Ardennen. Er was zoveel te doen op de camping en in de omgeving, een week was veel te kort.”

Waarom kamperen in de Ardennen?

Kamperen in de Ardennen geeft u een totale vakantiebeleving dichtbij huis. Petite Suisse is de ideale uitvalbasis voor kamperen in de Ardennen vanwege haar centrale ligging en complete aanbod. Musea, attracties, pittoreske dorpjes, heuvels en vergezichten, alles komt aan bod wanneer u komt kamperen in de Ardennen. Gaat u dit jaar kamperen in de Ardennen? Boek dan nu op camping Petite Suisse uw plaats en verzeker u van een geweldige vakantie. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.